اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: تیم ژئووال دانشگاه علم و صنعت ایران، قهرمان مسابقات ملی شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۲۱ |

تیم ژئووال دانشگاه علم و صنعت ایران، قهرمان مسابقات ملی شد

در دومین دوره مسابقات ملی ژئووال (دیوار خاک مسلح) که نوزدهم اردیبهشت ماه 1395 به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی برگزار شد تیم دانشگاه علم و صنعت ایران در میان 31 تیم شرکت کننده، اول شد.

با حمایت انجمن ژئوتکنیک ایران، دومین دوره مسابقات ملی ژئووال (دیوار خاک مسلح)،  نوزدهم اردیبهشت ماه 1395 به میزبانی دانشگاه تربیت دبیر شهید رجایی و با حضور 31 تیم برگزار شد که تیم دانشگاه علم و صنعت ایران به راهنمایی دکتر حسین غیاثیان و دکتر محسن صابر ماهانی(اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی عمران دانشگاه)،  با اختلاف امتیاز چشمگیری موفق به کسب مقام قهرمانی این دوره از مسابقات شد.

اعضای تیم دانشگاه همگی از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی عمران در گرایش ژئوتکنیک هستند. اسامی این افراد به شرح زیر است:

ولی اله قلعه نوی(دانشجوی دوره دکتری) و دانشجویان کارشناسی ارشد:  میلاد دهقان،  پوریا علیدوست، علی ابوطالبی، نوید نیکوبخت،  سید هورمان غروی، حامد خسروآبادی، محمدرضا  نبی زاده شهر بابک.

در این مسابقات هر تیم با ساخت یک جعبه چوبی با ابعاد مشخص، آن را از ماسه خاکریزی نموده و با نوارهای کاغذی مسلح می نماید. ارزیابی طراحی و ساخت دیوار خاک مسلح هر تیم، بر اساس معیار تغییر شکل، میزان نشست و ظرفیت تحمل بار قائم و ظرفیت تحمل بار جانبی می باشد. طراحی دیواره باید به گونه‌ای باشد که پس از بارگذاری، در برابر بارهای ذکر شده در آئین‌ نامه مقاومت کرده و فرو نریزد و همچنین تغییر شکلهای بیش از حد مجاز  نداشته باشد.

یادآور می شود این تیم پس از معرفی رسمی انجمن ژئوتکنیک ایران، راهی مسابقات بین المللی 2017 ایالات متحده که در اسفند ماه سال جاری در شهر اورلاندو برگزار می شود، خواهد شد.

لازم به ذکر است در این دوره از رقابت ها، تیم دانشگاه آزاد لاهیجان و تیم ژئوفن از دانشکده فنی دانشگاه تهران به ترتیب مقام دوم و سوم را کسب نمودند.

روابط عمومی دانشگاه، کسب این موفقیت را به دانشجویان تیم ژئووال، استادان راهنمای آنان و دانشگاهیان دانشگاه دانشگاه علم و صنعت ایران تبریک می گوید و موفقیت آنان در مرحله بین المللی را آرزو دارد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2439 بار   |   دفعات چاپ: 494 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054