اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: سالگرد درگذشت استاد ارجمند مرحوم دکتربتول جذبی را گرامی می داریم ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۹ |

سالگرد درگذشت استاد ارجمند مرحوم دکتر بتول جذبی را گرامی می داریم

علیرغم گذشت یک سال از درگذشت نابهنگام استاد ارجمند سرکار خانم دکتر جذبی دانشگاهیان علم و صنعت ایران هنوز غم فراق ایشان را بر شانه های خود حس می کنند.

استاد جذبی نمونه ی بارز استاد فداکار و متعهد و دلسوز برای دانشجویان خود و مادری  نمونه و فداکار در زندگی  شخصی و  استادی موفق  و زبده در دانشگاه علم و صنعت ایران بودند.

اساتیدی همچون دکتر جذبی هرگز با مرگ ، از یاد و ذهن و قلب دانشجویانشان نخواهند رفت و.بسیاری مهندسان موفق امروز در کشور ریاضیات مهندسی، ریاضی2 و معادلات دیفرانسیل را از محضر آن استاد فقید آموختند و نه تنها دانش ریاضیات را که رفتار و منش مسئولانه و متعهدانه  و مقابله با موانع و مشکلات در زندگی را نیز از رفتار و منش آن استاد عالیقدر و فقید یاد گرفتند و آموختند.

استاد جذبی، نه تنها در کلاس های درسی بی نظیر خود که در خارج از کلاس درس نیز سنگ صبور دانشجویان خود بودند و چه بسیار دانشجویان آن استاد فقید که در طول مدت تحصیلشان با مشکلات عدیده ی خانوادگی،شغلی و...دست به گریبان بوده و کسی که حرفهایشان را با صبر و حوصله ای مثال زدنی در دانشگاه  می شنید آن استاد فقید بودند و گره گشای مشکلاتشان، تدبیر ایشان بود و بس.

کوچ استاد فقید مرحومه مغفوره، دکتر جذبی، که اسطوره صبر و تحمل و اسوه اخلاق و سیره نیکو در دانشگاه  علم و صنعت ایران بودند را هنوز هم باور  نکرده ایم، اما دست گلچین خزان، همواره و همیشه بهترین و خوشبو ترین گل های  باغ زندگانی را می چیند و این رسم نانوشته را باور کرده ایم.

خداوند روح پرفتوح  آن استاد  فقید را با انبیا و اولیا الهی و جده سادات  حضرت فاطمه زهرا سلام الله الیها محشور بدارد.

روحشان شاد و روانشان قرین رحمت واسعه پروردگار باد.

دفعات مشاهده: 2270 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991