اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: تقدیر از اساتید و کمک مدرسان مرکز آموزش الکترونیکی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۹ |

تقدیر از اساتید و کمک مدرسان مرکز آموزش الکترونیکی

همزمان با هفته گرامیداشت مقام استاد و روز معلم، روزهای سیزده و چهاردهم اردیبهشت ماه 1395، مراسم تقدیر از کمک مدرسان و اعضای هیات علمی همکار بامرکز آموزش الکترونیکی برگزار شد.

در مراسم تقدیر از کمک مدرسان مرکز آموزش الکترونیکی، دکتر مزینی(رییس مرکز آموزش الکترونیکی) به سوالات حاضران پاسخ گفت و شنونده نقطه نظرات و مشکلات کمک مدرسان بود. در انتهای مراسم نیز با اهدای هدایایی از آنان تجلیل شد.

مراسم تقدیر از اعضای هیات علمی همکار مرکز آموزش الکترونیکی نیز باحضور ریس وهیات رییسه دانشگاه برگزار شد که با اهدای هدایایی از سوی مرکز آموزش الکترونیکی، از آنان تقدیر به عمل آمد.

دفعات مشاهده: 1942 بار   |   دفعات چاپ: 400 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054