اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر امور خدمات و پشتیبانی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۵ |

برگزاری مراسم تودیع و معارفه مدیر امور خدمات و پشتیبانی

مراسم تودیع و معارفه مدیر امور خدمات و پشتیبانی، چهاردهم اردیبهشت ماه 1395 با حضور رییس دانشگاه و معاون اداری و پشتیبانی در محل اداره خدمات برگزار شد.

در این مراسم دکتر بیژن غفاری به عنوان مدیر جدید امور خدمات و پشتیبانی، معرفی و از خدمات دکتر جبارعلی ذاکری با اهدای لوح و هدایایی تقدیر شد.

در ابتدای این جلسه دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) از دکتر ذاکری به دلیل انجام وظیفه در سمت مدیریت امور خدمات و پشتیبانی و سپس از دکتر غفاری به دلیل قبول مسئولیت اخیر تشکر کرد و گفت: ما آفریده شدیم که خدمت کنیم و خداوند توفیق دهد کارمان را درست انجام دهیم.

در ادامه جلسه دکتر ذاکری و دکتر غفاری در خصوص روند کار مجموعه خدمات و پشتیبانی و اهمیت و نقش آن در دانشگاه به بیان نکاتی پرداختند و سپس با اهدای لوح و هدایایی از دکتر ذاکری تقدیر شد.

همچنین در حاشیه این مراسم از مربی تیم فوتبال داخل سالن اداره خدمات و پشتیبانی که در مسابقات ورزشی کارکنان در دهه مبارک فجر، به مقام اول دست یافته بودند؛ با اهدای لوح تقدیر شد.

یادآور می شود دکتر بیژن غفاری با حکم مورخ 13/2/95 رییس دانشگاه برای مدت دو سال، به سمت «مدیر امور خدمات و پشتیبانی» منصوب شده است.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2164 بار   |   دفعات چاپ: 409 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054