اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: اولین کنفرانس ملی پلیمر در صنایع راه و ساختمان در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۴ |

"اولین کنفرانس ملی پلیمر در صنایع راه و ساختمان" از بیست و هشتم اردیبهشت ماه 95 در دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف  ارتقاء دانش فنی موجود، کم نمودن فاصله صنعت و دانشگاه و اصلاح و تکمیل مبحث پنجم مقررات ملی ساختمان برگزار خواهد شد.

بر اساس این گزارش آخرین مهلت ثبت نام برای شرکت در کنفرانس پانزدهم اردیبهشت ماه 95 می باشد و قرار است در آن بیش از 120 مقاله به صورت شفاهی و پوستر ارائه گردد.

درحاشیه کنفرانس نمایشگاه جانبی برای نمایش توانمندی های داخلی به نمایش در می آید. همچنین سخنرانی کلیدی و 15 کارگاه آموزشی با تدریس متخصصین صنعتی- دانشگاهی برگزار خواهد شد.

علاقمندان جهت کسب اطلاعات می توانند به نشانی کنفرانس به آدرس ncpic95.iust.ac.ir یا شماره تلفن 5-77240124-021 و نمابرشماره 77240495-021 تماس حاصل نمایند.

گفتنی است دبیر خانه این کنفرانس واقع در تهران، خیابان هنگام، دانشگاه علم وصنعت ایران، دانشکده مهندسی شیمی، دبیرخانه اولین کنفرانس ملی پلیمر در صنایع راه و ساختمان می باشد.

دبیر کنفرانس ( دکتر مسعود جمشیدی ) : 09123484991

دفعات مشاهده: 2046 بار   |   دفعات چاپ: 586 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991