در باره دانشکده::
امور دانشجویان::
امور پژوهش::
آزمایشگاههای دانشکده::
امکانات و تسهیلات دانشکده::
اخبار و رویداد ها::
تماس با ما::
تقویم آموزشی

تقویم آموزشی مصوب نیمسال دوم 99-98

برنامه امتحانی

برنامه امتحانی نیمسال

اول 99-98

اطلاعیه آموزش

اطلاعیه فارغ التحصیلی

اطلاعیه شرکت در امتحان فارغ التحصیلی

اطلاعیه مقطع کارشناسی
اطلاعیه مرخصی تحصیلی

ارزیابی سایت دانشکده مواد :

آخرین اخبار پایگاه

کتابخانه مرکزی

کتابخانه مرکزی

دانشگاه علم و صنعت ایران

IUST Webmail

:: قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون دکتری مهندسی مواد و متالورژی 95 ::

ضمن تبریک قبولی در مرحله اول آزمون مصاحبه دکتری به اطلاع  می رساند که مصاحبه داوطلبان ورود به مقطع دکتری دانشکده مهندسی مواد و متالورژی دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس در بازه زمانی 11/3/95 لغایت 12/3/95 در محل دانشکده انجام خواهد گردید. لازم است که داوطلبان عزیز فرم های تکمیل شده شماره 1 و شماره 2 را به آدرس پست الکترونیکی دانشکده mater_doctora@metaleng.iust.ac.ir  حداکثر تا تاریخ27/2/95 ارسال نمایند.

داوطلبان گرامی در روزهای چهار شنبه29/2/95 و شنبه 1/3/95 (ساعت 9صبح لغایت 12و بعد از ظهرها از ساعت 14-16) خرداد ماه جهت ارایه اصل و کپی مدارک به سالن کنفرانس اساتید واقع در طبقه سوم دانشکده مراجعه نمایند.

لازم به ذکر است که جدول زمانبندی دقیقتر مصاحبه متعاقبا" در سایت دانشگاه و دانشکده اعلام خواهد شد.

فرم شماره(1)

فرم شماره(2)

مدارک

دفعات مشاهده: 2151 بار   |   دفعات چاپ: 345 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر