اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران هفته آینده برگزار می شود ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۴ |

چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران هفته آینده برگزار می شود

چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران از بیست و دوم اردیبهشت ماه 1395به مدت دو روز برگزار می شود.

مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران (IARC) و ایمیدرو (IMIDROچهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران را در تاریخ ۱۱-۱۲ ماه می سال ۲۰۱۶،‌ (۲۲ و ۲۳ اردیبهشت ‌ماه ۱۳۹۵) در هتل المپیک تهران برگزار می کنند.

این رویداد علمی، سکویی برای مهندسان و متخصصان سازمان‌ های دانشگاهی و صنعتی برای تکامل یک رویکرد جمعی در راستای دستیابی به نیازهای امروز و آینده صنعت آلومینیوم محسوب می‌شود و از برگزاری آن، ارائه و بحث پیرامون پیشرفت های اخیر در مورد آلومینیوم است که تمامی جنبه های تولید، فراوری، ساخت، ساختار و خواص و کاربردهای مهندسی آلومینیوم را در بر می گیرد.

در چهارمین کنفرانس بین المللی آلومینیوم ایران، موضوعاتی نظیر فرصت های سرمایه گذاری خارجی گسترده در صنعت آلومینیوم ایران؛ آلومینیوم و بازارهای مربوط به آن؛ پیشرفت های آتی در تولید آلومینیوم و کاربردهای آن؛ تکنولوژی احیای آلومینیوم؛ مواد خام؛ ریخته گری و انجماد؛ خواص مکانیکی و شکل دهی؛ بازیابی و محیط زیست؛ متالورژی پودر؛ نانوتکنولوژی؛ عملیات حرارتی؛ جوشکاری و اتصال؛ مواد کامپوزیتی؛ مواد دیرگداز؛ خوردگی و مهندسی سطح؛ شبیه سازی و اتوماسیون و مدیریت مصرف انرژی در صنایع آلومینیوم مطرح می شود.

در این کنفرانس کارگاه های آموزشی و جلسات فناوری نیز با همکاری شرکتها و سازمان های داخلی و بین المللی برگزار می گردد. علاوه بر آن در نمایشگاه جانبی کنفراس، آخرین محصولات و دستاوردهای شرکت های داخلی و خارجی عرضه می شود. در بخش نمایشگاه کنفرانس، تمامی صنایع آلومینیوم ایران و شرکت های وابسته در نمایشگاه منحصر به فرد آلومینیوم شرکت خواهند کرد و همچنین انتظار می رود بیش از ۳۰ شرکت بین المللی نیز فناوری ها، خدمات و محصولات مربوط به آلومینیوم و صنایع وابسته را ارائه دهند. این نمایشگاه نمایی کامل از صنعت آلومینیوم را عرضه خواهد کرد.

ارائه مقالات به صورت شفاهی و پوستر از دیگر بخش های این کنفرانس است. همچنین همانند دوره قبل، در چهارمین کنفرانس آلومینیوم نشست های تکنولوژی برگزار خواهد شد. علاوه بر این چهار کارگاه آموزشی با عناوین: عملیات سطحی و آندایزینگ آلومینیوم؛ تکنولوژی احیای آلومینیوم؛ تکنولوژی اکستروژن آلومینیوم؛ نگرشی نوین بر ریخته ­گری آلیاژهای آلومینیوم (قطعه ­ریزی- شمش ریزی) در این کنفرانس ارایه خواهد شد.

مرکز تحقیقات آلومینیوم ایران در دانشگاه علم و صنعت ایران قرار دارد و علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس: http://iiac20.ir مراجعه و یا با شماره تلفن ۷۷۲۴۰۵۰۲ تماس حاصل نمایند.

یادآور می شود دوره قبل این کنفرانس در سال ۲۰۱۴ و در شهر تهران با موفقیت برگزار شد که در آن ۴۵۰ شرکت‌ کننده داخلی و ۴۰ شرکت ‌کننده خارجی گرد‌ هم آمدند و در آن بیش ‌از ۱۰۰ نماینده صنعتی از ایران و خارج از ایران، نقطه ‌نظرات خود را در زمینه تکنولوژی صنایع بالادستی و پایین‌ دستی آلومینیوم و پتانسیل تولید آلومینیوم در منطقه خلیج‌فارس به اشتراک گذاشتند.

دفعات مشاهده: 1867 بار   |   دفعات چاپ: 442 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054