برگشت به دانشگاه علم و صنعت ایران
اخبار و اطلاعیه ها::
آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان فرجام،
 دانشگاه علم و صنعت ایران،
تماس با دانشکده مهندسی خودرو
تلفن: 5-77491224
فکس: 77491224
تماس با پژوهشکده مهندسی خودرو
تلفن: 3-77240360
فاکس: 77240364
تور مجازی دانشگاه
:: مصاحبه آزمون دکتری سال 1395 دانشکده مهندسی خودرو ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۲ |

قابل توجه پذیرفته شدگان به مصاحبه آزمون دکتری سال 1395 دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران

ضمن عرض تبریک به تمامی پذیرفته شدگان محترم در مقطع دکتری برای مصاحبه علمی و با آرزوی موفقیت به اطلاع می‌رساند زمان مصاحبه آزمون دکتری سال 1395 مطابق جدول زیر در دانشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

تاریخ‌ مصاحبه

رشته - گرایش

دوشنبه 95/3/10 از ساعت 14 الی 16

مهندسی خودرو – گرایش طراحی سیستمهای دینامیکی خودرو

سه شنبه 95/3/11 از ساعت 14 الی 16

مهندسی خودرو- گرایش قوای محرکه

چهارشنبه 95/3/12 از ساعت 14 الی 16

مهندسی خودرو – گرایش سازه و بدنه

مدارک لازم جهت تشکیل پرونده:

1- اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی قید شده باشد.

2- اصل و یک برگ فتوکپی مدرک کارشناسی ارشد مورد تأیید وزارت علوم یا وزارت بهداشت که در آن معدل دوره کارشناسی ارشد قید شده باشد. دانشجویان سال آخر گواهی معدل و تاریخ فارغ‌التحصیلی ارائه نمایند.

3- اصل شناسنامه و یک برگ فتوکپی از تمامی صفحات آن.

4- اصل کارت ملی و یک برگ فتوکپی آن (پشت و رو).

5- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه (برای برادران) را مشخص نماید و یک برگ فتوکپی آن.

6- پذیرفته شدگان پردیس دانشگاهی قبل از مراجعه برای تشکیل پرونده باید فیش بانکی به مبلغ 1،200،000 ریال به شماره حساب  2177579011009 بانک ملی شعبه مینو واریز نمایند و اصل فیش واریزی را به هنگام ثبت نام ارائه نمایند؛ در غیر این صورت، تشکیل پرونده آنان انجام نخواهد گرفت.

7- زمان تشکیل پرونده کلیه پذیرفته شدگان جهت مصاحبه از تاریخ سه شنبه 4/3/95 الی شنبه مورخ 8/3/95 از ساعت 9 صبح الی 12 و بعداظهرها از ساعت 14 الی 16 در دانشکده مهندسی خودرو قسمت تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی خودرو برگزار می­گردد.

تحصیلات تکمیلی دانشکده مهندسی خودرو

دفعات مشاهده: 1700 بار   |   دفعات چاپ: 382 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

School of Automotive Engineering

School of Automotive Engineering is the first Automotive Engineering school in the Middle East.

دانشگاه علم و صنعت ایران؛ سرآمد در علم و فناوری، پیشرو در کارآفرینی دانش بنیان
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 3991