مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: شنبه مورخ ۲ آذر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
:: تست1
:: ثبت نام ورودی های سال تحصیلی ۹۸-۹۹
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع با موضوع «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» با حضور آقای محمد امینی رعیا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۵/۲/۱۱ |

جلسه فرهنگی اساتید دانشکده مهندسی صنایع با موضوع «اقتصاد مقاومتی؛ اقدام و عمل» و با حضور جناب آقای محمد امینی رعیا مسئول قرارگاه اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران (مستقر در دانشکده مهندسی صنایع) در روز دوشنبه مورخ ششم اردیبهشت ماه 1395 (از ساعت 12:45 تا 13) برگزار گردید.

جلسه با تلاوت آیات 27 تا 32 سوره مبارکه نساء آغاز و سپس آقای دکتر معینی به تبیین معانی آیات تلاوت شده پرداختند. ایشان ضمن تاکید بر اینکه طبق آیه 29 سوره مبارکه نساء تجارتی در اسلام مورد تأیید است که ویژگی «عن تراض» را داشته باشد به بیان توضیحاتی پیرامون این اصل مهم در اقتصاد اسلامی پرداختند.

در ادامه جلسه آقای امینی رعیا، به ارائه گزارش عملکرد قرارگاه اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه که عمدتاً با تکیه بر توان تخصصی دانشجویان دو دانشکده مهندسی صنایع و پیشرفت به فعالیت می‌پردازد، پرداختند. ایشان بیان اینکه اهداف تأسیس این قرارگاه در سال 1390 برگزاری همایش اقتصاد مقاومتی، انتشار مجله ساختار پویا، انتشار مقالات تبیینی در حوزه اقتصاد در معتبرترین خبرگزاری‌های کشور، برگزاری دوره‌های تخصصی اقتصاد با حضور اساتید برجسته این حوزه و همچنین برگزاری مناظرات و مباحثات اقتصادی با حضور افراد صاحب نظر  را از عمده‌ترین فعالیت‌های قرارگاه مذکور برشمردند. وی با تأکید بر اینکه یکی از رسالت‌های اصلی قرارگاه اقتصادی مطالبه‌گری و ایفای نقش تخصصی در فضای سیاست‌گذاری اقتصادی است یکی از برجسته‌ترین فعالیت‌های اخیر این نهاد را پیگیری طرح افزایش وام ازدواج برشمردند که با ارائه مشاوره‌های کارشناسی منجر به تصویب در مجلس شواری اسلامی شد.

مسئول قرارگاه اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه علم و صنعت ایران با بیان اینکه دانشگاه‌ها می‌توانند نقشی اساسی در تحقق شعار سال 1395 داشته باشند، مهم‌ترین دانشگاه‌ها را تئوری‌سازی و ارائه نقشه‌راه و راهکارهای علمی در حوزه اقتصاد مقاومتی برشمردند. ایشان به اساتید حاضر در جلسه پیشنهاد دادند با هدایت دانشجویان به سمت موضوعات مرتبط با اقتصاد مقاومتی گامی موثر در راستای ایفای نقش دانشکده در حوزه اقتصاد مقاومتی بردارند.

در بخش آخر جلسه اساتید حاضر نسبت به ارائه دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود پیرامون اقتصاد مقاومتی و مباحث مطرح شده در جلسه پرداختند. اهم موارد مطرح شده توسط اساتید شامل موارد ذیل بود.

• لزوم مشارکت اساتید و دانشجویان در تحقق اقتصاد مقاومتی

•  ضرورت همکاری قرارگاه اقتصادی بسیج دانشجویی و دانشکده در راستای ارائه طرح‌های کاربردی در حوزه اقتصاد مقاومتی

•  اهتمام قرار اقتصادی برای تعریف موضوعات اولویت‌دار در حوزه اقتصاد مقاومتی برای جهت‌دهی به پایان‌نامه‌‌های تحصیلات تکمیلی

•  به خرج دادن دقت لازم در ارائه تعاریف و مفاهیم مرتبط با اقتصاد مقاومتی

• بهره‌‌گیری از تخصص‌‌های موجود در دانشکده مهندسی صنایع و پیشرفت به خصوص ابزار‌ها و رویکردهای تفکر سیستمی در راستای پیاده‌سازی و جاری‌سازی اصول اقتصاد مقاومتی

علاقمندان می‌توانند از طریق لینک زیر به گزارش عملکرد قرار‌گاه اقتصادی بسیج دانشجویی دانشگاه که در جلسه فوق‌الذکر ارائه گردید دسترسی یابند.

لینک گزارش عملکرد قرارگاه اقتصادی بسیج دانشجویی

دفعات مشاهده: 2126 بار   |   دفعات چاپ: 392 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 3991