سومین جشنواره صحیفه سجادیه دانشگاهیان سراسر کشور به همت بسیج دانشجویی و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها با پیام آیتالله نوری همدانی در دانشگاه آغازشد.متن پیام آیتالله نوری همدانی به این جشنواره که دو روز برپا خواهد بود به شرح ذیل است:
بسمالله الرحمن الرحیم
با سلام و تحیت به محضر اساتید محترم و فرهیختگان و دانشجویان مکرم و کلیه عزیزان و سرورانی که در آن مجمع پرنور حضور دارند.
دعا در دین اسلام یک مکتب عالی و سازنده است مکتبی است که فطرت خداخواهی و خداگرایی انسان را پرورش میدهد، مکتبی است که انسانها را از اعماق دل با خدای کریم و رحیم پیوند میدهد و روح آنها را به فضای اخلاص و امید و حضور قلب خضوع و خشوع رهنمون میگردد.
در دعا پیشوایان معصوم (علیهالسلام) همه معارف حیات بخش اسلامی چه اصول اعتقادی و چه ارکان اخلاقی و چه برنامههای عملی همه و همه موج میزند و انسانها را به درک صحیح آنها و دعا درباره آنها فرا میخواند که استفاده از این فرصت و برخورداری از این نعمت توفیق بزرگی است حضرت رسول اکرم «صلیالله علیه و آله» فرمودند سلاح مومن دعا است.
حضرت امیرمومنان «علیه السلام» فرمود دعا کلید همه سعادتها و رستگاریها است و بهترین دعا آن است که از سینه پاک و قلب سرشار از تقوا برخیزد.
حضرت صادق (ع) فرمود: به دعا روی بیاورید که شفای همه بیماریها دعا است و بهترین وقت برای دعا هنگام سحر است و موقعی که فرزندان یعقوب «علیهالسلام» از پدر خود درخواست دعا برای بخشایش گناهان خود کردند او در پاسخ آنها گفت: "سوف استغفرلکم ربّی"، یعنی برای بخشش گناهان شما دعا خواهم کرد و منظورش این بود که در وقت سحر دعا کند.
باید توجه داشت که خداوند متعال هر چند جهان هستی را بر پایه لطف و رحمت خدا استوار ساخته است ولی در این جهان هیچ عرضهای بدرون تقاضا نیست و خداوند کار کریم فرمودند «ادعونی استجب لکم»« مرا بخوانید تا اجابت کنم.
هر کجا دردی دوا آنجا رود
هرکجا فقری نوا آنجا رود
تا نزاید طفلک نازک گلو
کی روان گردد زپستان شیر او
دعا یعنی تقاضا کردن، خواندن و خواستن و یکی از نعمتهای بزرگ خداوند متعال ما بر ما دعاهایی است که از پیشوایان معصوم یعنی اهل بیت عصمت و طهارت (علیهاسلام) داریم چه اینکه ما هرگز بلد نبودیم که خالق جهان هستی را با چه زبانی بخوانیم و راز دل خود را با چه کلماتی با او در میان بگذاریم و درد دل خویش را در پیشگاه با عظمت او با چه عبارتی بیان کنیم و عظمت بزرگواری و مراتب توحید خداوندی و حقارت و ناچیزی خوش را با چه کلماتی مجسم بسازیم ولی دعاهای ائمه (علیهالسلام) در همه این موارد ما را راهنمایی کرد بنابر این تعلیم این دعاها از طرف برگزیدگان الاهی خدمت بزرگی به جهان بشرت است.
این دعاها انیس و مونس دلهای تشنگان و عاشقان و خداجویان است. این دعاها راهگشای راه رهپویان است. این دعاها سیرابکننده دلهای تشنگان و دوا و شفای بیماران و تسلی بخش فداکاریهای فداکاران و جان نثاریهای خدمتگزاران جامعه و شهیدان راه خدا است.
باید این را نیز بدانیم که توفیق دعا کردن و دعا خواندن نعمتی از نعمتهای خداوند بزرگ است و بر ما لازم است که همیشه توفیق دعا خواندن با شرایط آنرا نیز از خدا بخواهیم.
و باید توجه داشته باشیم که در میان دعاها صحیفه سجادیه که زبور آل محمد (علیهمالسلام) است و افق زندگی انسان های متعهد و آگاه را از کران تا کران روشن ساخته است دارای امتیاز و ویژگیهای مخصوصی است صحیفه مبارکه سجادیه حاوی مسائل مهم تربیتی، عرفانی، فلسفی، کلامی، سیاسی، علمی، اخلاقی، مادی و معنوی است و عهده دار ساختن یک جامعه صد در صد سالم و سعادت بخش است که تحولی عمیق وس ازنده را در خواننده ایجاد میکند.
اینجانب این توفیق را که برای جامعه دانشگاهی محترم بوجود آمده است که پروانه شمع پربرکت صحیفه سجادیه امام سجاد (علیهالسلام) گردیده و با عناوین مختلف خوشهچین این خرمن پرفضیلت شدهاند را صمیمانه تبریک میگویم و از خداوند متعال توفیقات بیشتر را برای آن مجمع محترم خواستارم.
در خاتمه از کلیه سروران و عزیزانی که در راه تاسیس آن مجمع نورانی بهر نحوی گام برداشته و زحمت کشیدهاند در حد خود تقدیر میکنم جزاهم الله خیراً و اجراً و ثواب الاهی و توفیق همیشگی در پرتو توجه و عنایت حضرت ولی عصر (ع) برای همگی را از درگاه حضرت احدیت مسئلت مینمایم.