درباره مرکز
کنترل حرکت در عضو فلج با استفاده از تحریک مدارات عصبی
اخبار پژوهشکده
ParaWalk

ایستادن و گام­برداشتن در افراد دچار ضایعه نخاعی (پاراپلژیک)

با استفاده از فناوری عصبی   ادامه مطلب

:: بازدید از پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران ::

AWT IMAGEبازدید دکتر فرهادی به همراهی دکتر فریدون و هیات همراه، هشتم آذر ماه ۱۳۹۴ از پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران .

روز یکشنبه مورخ ۰۸/۰۹/۹۴ جناب آقای دکتر فرهادی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری به همراهی دکتر فریدون و هیات همراه از فعالیت های پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی بازدید بعمل آوردند. در این بازدید دکتر عرفانیان رئیس پژوهشکده توضیحاتی را در زمینه فعالیت های پژوهشکده ارائه نمودند. پژوهشکده مهندسی و فناوری عصبی ایران در زمینه طراحی و ساخت تراشه های عصبی فعالیت دارد.

AWT IMAGE AWT IMAGE

دفعات مشاهده: 1823 بار   |   دفعات چاپ: 291 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >

این سایت در سال 1390، سال جهاد اقتصادی، راه اندازی گردید و کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز فناوری عصبی ایران میباشد.
Persian site map - English site map - Created in 0.161 seconds with 920 queries by yektaweb 3506