حدیث از حضرت مهدی(ع)
بار الها! توفیق بندگی و دوری از گناه و نیت پاک و شناخت حرام را به ما عطا فرما، و با هدایت و استقامت در راهت گرامیمان بدار. (المصباح للکفعمی، ص 281)

:: موافقت نامه انستیتوی تحقیقاتی توربین های گازی و اندازه گیری هوشمند با شرکتهای نفتی و گازی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۰/۱۵ |

موافقت نامه همکاری انجام طرحهای اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت میان مدیران عامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی ایران، شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده های نفتی ایران و شرکت ملی گاز ایران با دانشگاه علم و صنعت ایران و چند دانشگاه دیگر در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری امضاء گردید.

این موافقت نامه با حضور وزرای علوم، تحقیقات و فناوری و نفت و روسای دانشگاههای برتر روز یکشنبه ۱۳ دی ماه جاری انجام شد و انستیتوی تحقیقاتی توربین های گازی و اندازه گیری هوشمند دانشگاه علم و صنعت ایران در انجام طرح های اولویت دار حوزه پایین دست صنعت نفت با وزارت نفت تفاهم نامه امضاء نمود.

براین اساس، سه طرح شرکت ملی گاز ایران برای مدت پنج سال به مبلغ تقریبی میلیارد تومان شامل طرح های گاز طبیعی مایع، ال ان جی، تصفیه و شیرین سازی و توربین های گازی و اندازه‌گیری هوشمند در این مراسم به دانشگاه های علم و صنعت ایران، تهران، پژوهشگاه صنعت نفت و شرکت OTC سپرده شد.

دفعات مشاهده: 2523 بار   |   دفعات چاپ: 411 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 48 queries by YEKTAWEB 3781