مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: شنبه مورخ ۲۶ مرداد ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: جلسه 4 تیرماه شاخه ی انجمن با معاون فناوری مرکز آموزش الکترونیکی
:: صبحانه ی کاری
:: جلسه ی 25 اسفند شورای شاخه
:: جلسه ی 28 اردیبهشت شورای شاخه با دکتر سیادت موسوی
:: جلسه ی 19 اسفند انجمن با مدیر دفتر نظارت و ارزشیابی
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری سومین کنفـــرانس ملـــی و اولین کنفرانس بین‌ المللی پژوهش‌ های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ |

سومین کنفرانس ملی و اولین کنفرانس بین‏‌المللی پژوهش های کاربردی در مهندسی کامپیوتر و فن آوری اطلاعات 15 بهمن ماه 94 در دانشگاه تربیت مدرس برگزار می‌‏گردد. علاقمندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می‏توانند به آدرس http://www.citconf.ir/fa/ مراجعه نمایند.

محورهای همایش
محورهای همایش کامپیوتر:

مهندسی نرم افزار

سیستم های نرم افزاری، مهندسی نرم افزار و روش های صوری، معماری نرم افزار، مهندسی وب، پایگاه داده عملیاتی و پایگاه داده تحلیلی، داده کاوی، امنیت اطلاعات و امنیت سیستم های نرم افزاری، تست و ارزیابی سیستم های نرم افزاری، نظریه محاسبات، مباحث ویژه در مهندسی نرم افزار، سایر مباحث مرتبط با مهندسی نرم افزار و سایر موارد مرتبط.

هوش مصنوعی

هوش مصنوعی و یادگیری، بینایی ماشین و پردازش تصویر، محاسبات نرم، پردازش صوت و سیگنال، شناسایی الگو، پردازش زبان طبیعی، سیستم چند عامله، مباحث ویژه در سیستم هوشمند و محاسبات نرم، سایر مباحث مرتبط با سیستم های هوشمند و سایر موارد مرتبط.

معماری کامپیوتر

معماری کامپیوتر، سیستم های حسابی، قابلیت اطمینان، تحمل پذیری اشکال و آزمون پذیری، معماری سیستم های موازی، مدلسازی و ارزیابی کارآیی سیستم های کامپیوتری، مدارهای مجتمع در مقیاس بسیار بزرگ، سیستم های نهفته و بی درنگ، سیستم های قابل پیکربندی، فناوری نوظهور، مباحث ویژه در سیستم دیجیتالی، شبکه های ارتباطی موبایل و بی سیم، سایر مباحث مرتبط با سیستم های دیجیتالی و سایر موارد مرتبط.

فن آوری اطلاعات و ارتباطات

شبکه های کامپیوتری، انتقال داده، امنیت شبکه های کامپیوتری، محاسبات اینترنتی، مشبک و خوشه ای، پردازش موازی و سیستم های توزیع شده، مدلسازی و ارزیابی کارآیی شبکه های کامپیوتری، مباحث ویژه در شبکه های کامپیوتری و سیستم توزیع شده، معماری سازمانی فناوری اطلاعات، یادگیری الکترونیکی، سیستم های محاسباتی انسان محور، مدیریت فناوری اطلاعات، تجارت الکترونیکی، سیستم های حمل و نقل و انتقال و ارتباطات هوشمند، معماری اطلاعات و مدیریت دانش و سایر موارد مرتبط.

و تمامی موضوعات مرتبط با علوم کامپیوتر

محورهای همایش فن آوری اطلاعات:

مدیریت و برنامه‌ریزی فناوری اطلاعات

یادگیری الکترونیکی

دولت الکترونیکی

تجارت و بانکداری الکترونیکی

شبکه‌های اجتماعی

رایانش مجازی

معماری سازمانی

سیستم‌های اطلاعاتی مقیاس وسیع

یکپارچه‌سازی سیستم‌های سازمانی

تعامل‌پذیری

خودتطبیقی

سیستم‌های تصمیم‌یار

مهندسی دانش

مدیریت و مهندسی خدمات

و تمامی موضوعات مرتبط با فن آوری اطلاعات

دفعات مشاهده: 2421 بار   |   دفعات چاپ: 475 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 58 queries by YEKTAWEB 3928