اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: پیکر رییس فقید دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران تشییع شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۵ |

پیکر رییس فقید دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران تشییع شد

پیکر دکتر رضا عباس نیا (عضو هیات علمی و رییس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه علم و صنعت ایران)، درمیان حزن و اندوه جمع زیادی از دانشگاهیان وخانواده آن مرحوم، صبح امروز چهارشنبه بیست و پنجم آذرماه 1394 از مسجد الشهدای این دانشگاه تشییع شد.

جمعیت حاضر در مراسم به امامت حجت الاسلام والمسلمین کریمی بر پیکر شادروان دکتر عباس نیا در مقابل مسجد دانشگاه نماز خواندند. سپس آن مرحوم را تا بهشت زهرا مشایعت و مراسم خاکسپاری انجام دادند.

دکتر عباس نیا، دانشیار و رییس دانشکده مهندسی عمران دانشگاه، بیست و سوم آذرماه 1394 به لقای حق پیوست. وی مدارج علمی کارشناسی تا دکترای خود را در دانشگاه جنوبی ایلی نویز امریکا در رشته مهندسی عمران گذراند و از سال 1371به عضویت هیات علمی دانشگاه درآمد. دکتر عباس نیا از سال 1388، مشاور امور زیربنایی حمل ونقل وزارت راه و ترابری و از سال 1386، مشاور ارشد در پروژه تهیه استانداردهای بازرسی، ارزیابی و تعمیر پل های شهر تهران بود. انجام 12 پروژه تحقیقاتی،  ارایه 25  مقاله در مجلات‌‌ و بیش از 60 مقاله در کنفرانسهای خارجی و ‌داخلی، گوشه ای از فعالیت های علمی و پژوهشی این استاد عزیز به شمار می رود.

بی گمان یاد و خاطرات این عزیز از دست رفته، در دل خانواده، دوستان و همکارانش جاودانه باقی خواهد ماند و جامعه علم و صنعت ایران خدمات بس شایسته و بایسته وی را هرگز از یاد نخواهد برد.

روابط عمومی دانشگاه، این مصیبت بزرگ را به تمامی اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه خصوصاً دانشکده مهندسی عمران و خانواده مرحوم دکتر عباس نیا تسلیت و تعزیت عرض نموده، از خداوند منان صبر و شکیبایی برای بازماندگان و غفران و رحمت واسعه الهی برای آن استاد فرزانه مسالت دارد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3828 بار   |   دفعات چاپ: 742 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004