معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: اجرای طرح پژوهشی شرکت شهرکهای صنعتی استان بوشهر ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۵ |

شرکت شهرک صنعتی استان بوشهر در نظر دارد نسبت به انجام طرح پژوهشی با عنوان "شناسایی، دسته بندی و مطالعه بازار شناسانه بازارهای هدف صادراتی انواع ارقام تجاری خرمای کشور و تدوین استراتژی های ورود به بازارهای صادراتی" بر اساس ماده 24 آیین نامه بند "هـ" ماه 29 قانون برگزاری مناقصات (آیین نامه خرید خدمات مشاوره) در حد معاملات کوچک و متوسط  و طبق شرح خدمات در مدت حداکثر 12 ماه اقدام نماید. علاقمندان می توانند پروپوزال پیشنهادی و تیم اجرایی پروژه را همراه با رزومه و تصویر آخرین مدرک تحصیلات دانشگاهی یا پروانه کارشناسی رسمی و یا گواهینامه مهارت مرتبط هر یک از اعضاء تیم اجرایی و تضمین های قابل ارائه مطابق آیین نامه تضمین معاملات دولتی شماره 10729/ت26590 هـ مورخ 1/4/81 را حداکثر تا تاریخ 94/10/05 در پاکت دربسته به این شرکت ارسال نمایند.

لازم به ذکر است پس از ارزیابی فنی پروپوزال و مدارک تیم پروژه و تضامین از سه پروپوزال برتر در قالب استعلام بهاء قیمت پیشنهادی اخذ و کمترین قیمت به عنوان برنده استعلام شناخته خواهد شد.

جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانید با آقای خزان با شماره تلفن 33449201 - 077  داخلی 109 تماس حاصل فرمائید.

جهت دریافت شرح خدمات پیوست طرح کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 1310 بار   |   دفعات چاپ: 352 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054