اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: بازدید هیاتی از دانشگاه های عراق از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۵ |

بازدید هیاتی از دانشگاه های عراق از دانشگاه علم و صنعت ایران

روز سه شنبه 24 آذر 1394 هیاتی از روسای دانشگاه های کربلا، تکنولوژی، النحرین، سلیمانیه و معاون بخش تحقیق و توسعه وزارت آموزش عالی و پژوهش علمی کشور عراق به همراه هیاتی از رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در بغداد، نماینده وزارت امور خارجه و رئیس تشریفات مرکز همکاری های علمی و بین المللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری با دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) و جمعی از مسئولان و مدیران دانشگاه دیدار و گفت و گو کردند.

در این دیدار دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه)، دکتر شاه حسینی (مدیر همکاری های علمی و بین المللی)، دکتر احمدیان (رئیس پردیس دانشگاه)، دکتر واحدی (معاون پژوهش و بین الملل پردیس دانشگاه)، دکتر نویدبخش (معاون آموزشی پردیس دانشگاه)، دکتر دکامین (مدیر روابط عمومی) و دکتر بهنام (مدیرکل آموزش دانشگاه) حضور داشتند که  دکتر برخورداری پس از خوشامدگویی نسبت به ایجاد همکاری آموزشی و پژوهشی با دانشگاه های عراق اظهار تمایل نمود. سپس دکتر شاه حسنی به معرفی برخی از توانمندی های دانشگاه پرداخت. اعضای هیات عراقی، ضمن اظهار خرسندی از پیشرفت های علمی- علیرغم وجود تحریم‌های اقتصادی- به معرفی موسسه و دانشگاه خود پرداخته، درخواست و تمایل خود را جهت استفاده از توانمندی های دانشگاه برای برقراری همکاری علمی و پژوهشی اعلام کردند. از جمله موارد مطرح شده برای همکاری، پذیرش دانشجوی دکتری از دانشگاه های نامبرده برای طی دوره های فرصت تحقیقاتی در دانشگاه، اعزام استاد برای گذراندن فرصت مطالعاتی، ایجاد و راه اندازی دوره های مشترک منجر به اعطای مدرک از سوی طرفین و برگزاری کنفرانس های علمی مشترک بود. در این دیدار قبل از شروع به گفتگو بین طرفین، دکتر برخورداری از درگذشت پروفسور عباس نیا (رییس فقید دانشکده مهندسی عمران) در روز جاری ابراز تاسف کرد و فاتحه ای توسط حاضرین به روح ایشان هدیه گردید.

در این دیدار همچنین بازدیدهایی نیز از موسسه کامپوزیت ایران و آزمایشگاه های روسازی خطوط ریلی و آزمایشگاه ترمزهای قطار دانشکده مهندسی راه آهن انجام گرفت و به ترتیب توضیحات لازم توسط دکتر شکریه، دکتر ذاکری و دکتر نصر برای بازدیدکنندگان ارائه شد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2091 بار   |   دفعات چاپ: 407 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004