اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دانشگاه علم و صنعت ایران، دارنده بالاترین میزان ارجاعات در بین دانشگاه‌های کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۲۲ |

دانشگاه علم و صنعت ایران، دارنده بالاترین میزان ارجاعات در بین دانشگاه‌های کشور

در آستانه هفته پژوهش، مصاحبه مطبوعاتی دکتر تورج محمدی (معاون پژوهش و فناوریی دانشگاه)، سه شنبه هفدهم آذرماه 1394 در محل ساختمان ریاست دانشگاه برگزار شد.

در این نشست، معاون پژوهش و فناوری به تشریح موفقیت ها و دستاوردهای پژوهشی و علمی دانشگاه و برنامه های هفته پژوهش پرداخت.

دکتر محمدی ابتدا به معرفی طرح های کلان دانشگاه پرداخت و گفت: در حال حاضر 9 طرح کلان ملی در این دانشگاه در دستور کار قرار دارد که دانشگاه علم و صنعت در سه طرح کلان «پلتفرم ملی خودرو»، «سامانه حمل و نقل ریلی پرسرعت» و «ساخت پروتز عصبی حرکتی برای بازیابی حرکتی در بیماران ضایعات نخاعی»، به عنوان دانشگاه محوری انتخاب شده است. وی سپس با اشاره به تدوین برنامه چهارم پنج ساله دانشگاه، رویکرد این برنامه را  بین‌المللی‌ سازی فعالیتهای دانشگاه عنوان کرد.

دکتر محمدی با اشاره به آخرین گزارش موسسه تایمز، گفت: در دنیا موسساتی هستند که بر اساس شاخص ‌های پژوهشی و فناوری اقدام به ارزیابی موسسات آموزشی می ‌کنند که بر اساس آخرین اعلام موسسه تایمز، در سال گذشته دانشگاه علم و صنعت ایران با کسب رتبه 475، جزو پانصد دانشگاه برتر جهان قرار گرفت و این در حالیست که تنها دو دانشگاه از ایران در بین پانصد دانشگاه برتر دنیا قرار دارند. وی میزان ارجاعات را دلیل ارتقاء رتبه دانشگاه علم و صنعت در این رتبه ‌بندی ذکر کرد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه سپس به قرار داشتن 5 نفر از اعضای هیات علمی این دانشگاه در زمره یک درصد برتر دانشمندان و نخبگان برتر علمی جهان اشاره کرد و آن را از افتخارات دانشگاه دانست. وی توضیح داد نخبگان 1% برتر دنیا، 14% از کل علم دنیا را تولید می کنند و همین گروه، 24% از کل استنادهای دنیا را دریافت می‌کنند.

وی در خصوص وضعیت ارتباط با صنعت ضمن تاکید بر لزوم باز تعریف ارتباط صنعت و دانشگاه گفت: از یک سو بخش صنعت باید نسبت به توانمندی ‌های دانشگاه‌ ها اطمینان حاصل کند و از سوی دیگر دانشگاه‌ ها باید نسبت به به جلب اعتماد بخش صنعت اقدام کنند. صنعت باید متقاعد شود، دانشگاهها می توانند مشکل آنها را حل کنند.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه با اشاره به برنامه‌ های دانشگاه برای افزایش همکاری‌ های بین‌ المللی گفت: با تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری؛ دانشگاه علم و صنعت به عنوان مسیر تعامل با آلمان تعیین شده است به این معنا که تعاملات دانشگاهها با کشور آلمان از طریق این دانشگاه‌ صورت خواهد پذیرفت.

وی با بیان این که درصدد توسعه همکاری ‌های بین ‌المللی هستیم، ادامه داد: دانشگاه‌های ما در این زمینه در ابتدای راه هستند و ما نیز در تلاش هستیم تا ارتباطات بیشتری میان استادان و دانشجویان بین‌ المللی ایجاد کنیم ضمن آن که در سالهای اخیر ما شاهد افزایش تقاضا ازسوی دانشجویان خارجی برای ادامه تحصیل در این دانشگاه هستیم.

دکتر محمدی در پایان با تاکید بر این که برنامه ‌های هفته پژوهش در دانشگاه از روز بیست و سوم آذر ماه آغاز می‌شود، ادامه داد: مطابق هر سال با برگزاری مراسمی از پژوهشگران و فناوران برتر دانشگاه تقدیر به عمل خواهد آمد. علاوه بر آن این دانشگاه در شانزدهمین نمایشگاه و جشنواره دستاوردهای فناوری نیز حضور خواهد داشت.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2761 بار   |   دفعات چاپ: 451 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054