اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: برگزاری نشست با رییس اداره دانشجویان بین‌المللی مدرسه پلی‌تکنیک پاریس ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۱۸ |

برگزاری نشست با رییس اداره دانشجویان بین‌المللی مدرسه پلی‌تکنیک پاریس

دکتر سباستین فرناندز (مدیر توسعه بین‌المللی و رییس اداره دانشجویان بین‌المللی از معاونت بین‌الملل مدرسه پلی‌تکنیک پاریس) و پی‌یر آندره لوت (وابسته همکاری علمی و فنی سفارت فرانسه در ایران)، روز سه‌شنبه 17 آذر ماه 1394،در دانشگاه علم و صنعت ایرانحضور یافتند.

مهمانان دانشگاه در نشستی که با حضور دکتر شاه‌حسینی (مدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه)، دکتر عرب‌خابوری (رییس پژوهشکده الکترونیک) و کارشناس مسئول دفتر همکاری‌های علمی و بین‌المللی در محل دفتر همکاری‌های علمی و بین ‌المللی انجام شد، شرکت کردند. در این جلسه پس از معرفی مدرسه پلی‌تکنیک توسط مهمانان فرانسوی و معرفی توانمندیهای دانشگاه علم و صنعت ایران از سویمدیر همکاری‌های علمی و بین‌المللی دانشگاه، در مورد راه‌های آغاز همکاری بین دو دانشگاه بحث و گفتگو و بر همکاری مابین اساتید دانشگاههای طرفین به عنوان یکی از راههای مهم آغاز همکاری، تأکید شد.

گفتنی است نماینده دانشگاه فوق‌الذکر در سفر به کشورمان، با مسئولان چند دانشگاه دیگر از جمله دانشگاه صنعتی شریف و امیرکبیر دیدار و گفتگو داشته ‌است. قرار است در سال جدید میلادی نیز هیاتی از این دانشگاه متشکل از اساتیدی از رشته‌های مختلف مجدداً به ایران سفر نمایند.

مدرسه پلی‌تکنیک یا اکول پلی‌تکنیک، معتبرترین و قدیمی‌ترین دانشگاه فنی و مهندسی فرانسه است که در سال 1794 پایه‌گذاری شده است.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2384 بار   |   دفعات چاپ: 533 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054