دسترسی به تمام مطالب::

:: پنجمین کنفرانس بین المللی نگهداری و تعمیرات ::

پنجمین کنفرانس بین‌المللی نگهداری و تعمیرات طی روزهای ۷ و ۸ آبان ماه سالجاری توسط انجمن نگهداری و تعمیرات ایران در تهران برگزار خواهد شد.

متخصصین، پژوهشگران و کارشناسان بخش‌های دانشگاهی، پژوهشی و صنعتی، جدیدترین یافته‌ها را در قالب مقال ات پژوهشی- کاربردی، حول محورهای پیشنهادی به دبیرخانه‌ی کنفرانس ارائه می‌نمایند تا ترویج نتایج سودمند از بکارگیری سیستم‌های نگهداری و تعمیرات، زمینه‌ساز گسترش و تعمیق نگرش‌ها به این حوزه جهت صیانت از سرمایه‌ها و بهبود راهبری شود.

علاقمندان به ارسال مقاله، ثبت نام و کسب اطلاعات تکمیلی می‌توانند از کانال‌های ارتباطی زیر استفاده نمایند:

تلفن: 88369741 - 88092884، فکس: 88575415

وب‌سایت: www.irma.ir/conf5 ، پست الکترونیکی: info@irma.ir

دفعات مشاهده: 9002 بار   |   دفعات چاپ: 3920 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 478 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.15 seconds with 41 queries by YEKTAWEB 3846