معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: طرحهای تحقیقاتی تدوین و بازنگری استاندارد مصرف و برچسب انرِژی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۹ |

معاونت امور برق و انرژی وزارت نیرو در نظر دارد اجرای طرح های تحقیقاتی تدوین و بازنگری استاندارد مصرف و برچسب انرژی تجهیزات و فرآیندهای انرژی بر را طبق شرح خدمات به مشاور ذیصلاح واگذار می نماید.

طرحهای تحقیقاتی شامل:

- بازنگری استاندارد برچسب انرژی در سماورهای برقی

- بازنگری استاندارد برچسب انرژی در اتوهای برقی

- تدوین معیار مصرف انرژی و دستورالعمل برچسب انرژی مابقی تجهیزات اداری شامل:

• سیستم های شارژ باطری
  • سرورهای رایانه ای
  • منابع تغذیه بدون وقفه
  • گوشی های تلفن
  • مبدلهای آنالوگ به دیجیتال
  • بازیهای رایانه ای
  • تجهیزات صوتی و تصویری

- بازنگری استاندارد برچسب انرژی در چیلرهای تراکمی (آب خنک و هوا خنک)

- بازنگری استاندارد برچسب انرژی پمپ های سانتریفوژی

- تعیین معیار مصرف انرژی در سردخانه های صنعتی (زیر صفر و بالای صفر)

- تدوین استاندارد برچسب انرژی در فن های صنعتی

- بازنگری استاندارد برچسب انرِژِی در جاروهای برقی

- بازنگری استاندارد برچسب انرِژی در بخاری های برقی

- تدوین استاندارد برچسب انرژِی در آسانسور، بالابر و پله های برقی

- تعیین معیار مصرف انرژی در فرآیند تولید نوشابه های گاز دار

- بازنگری در معیار مصرف انرِژِی در صنایع سیمان

علاقمندان در صورت تمایل می توانند پیشنهاد خود را برای انجام هر یک از پروژه ها را به تفکیک و مشتمل بر :

1. هزینه انجام پروژه و آنالیز آن
  2. تایید برنامه زمانبندی پیوست
  3. افراد مجری پروژه به همراه سوابق کاری
  4. امکانات نرم افزاری، ممیزی و آزمایشگاهی
  5. سوابق کاری در خصوص تدوین استاندارد مصرف انرژی در تجهیزات و فرآیندهای انرِژی بر صنعتی

حداکثر تا تاریخ 94/10/14 به دفتر استانداردهای فنی مهندسی اجتماعی و زیست محیطی برق و انرژی این معاونت ارسال فرمایند.

لازم به ذکر است با توجه به موجود بودن برخی از استانداردهای برچسب انرژی تدوین شده در کشور، در صورتیکه در زمان بازنگری و یا تدوین استانداردها نسخه معتبر و جدید خارجی وجود داشته باشد که بتواند جایگزین مناسبی برای استانداردهای نسخه های قبلی و یا جدید باشد، اولویت پیشنهاد تدوین و بازنگری بر اساس روش adoption می بایست در نظر گرفته شود. همچنین کارفرما هیچ تعهدی نسبت به تامین تجهیزات مورد نیاز و همچنین تجهیزات آزمایشگاهی نداشته و فرض بر این است که محقق توانایی های لازم جهت آماده نمودن بستر تست تجهیزات، مطابق با استانداردهای مورد نظر و ممیزی فرایندها و شناسایی آزمایشگاه های همکار و یا اکرودیته مورد نیاز جهت انجام آزمون ها را دارد.

آدرس: تهران- خیابان ولی عصر، ابتدای بزرگراه نیایش، روبروی درب جنوبی پارک ملت، ساختمان وزارت نیرو، کد پستی: 1996833913

تلفن: 8160600

دفعات مشاهده: 1696 بار   |   دفعات چاپ: 391 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.16 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054