اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: بازدید وزیر علوم و هیات همراه از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۹ |

بازدید وزیر علوم و هیات همراه از دانشگاه علم و صنعت ایران

نشست صمیمانه وزیر علوم، تحقیقات و فناری با اعضای شورای دانشگاه علم و صنعت ایران در ساختمان مرکزی این دانشگاه برگزار شد.

دکتر محمد فرهادی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، به همراه دکتر عبدالحسین فریدون، مشاور وزیر و مدیرکل دفتر وزارتی، دکتر مهدخت علوی بروجردی، مدیر کل روابط عمومی وزارت علوم و هیات همراه، پیش از ظهر یکشنبه هشتم آذرماه 1394 در دانشگاه علم و صنعت ایران حضور یافتند.

وزیر علوم و هیات همراه، ابتدا از سوی هیات رییسه دانشگاه مورد استقبال قرار گرفتند. سپس مرکز تحقیقات فناوری های عصبی را مورد بازدید قرار داده و از نزدیک با دستاوردهای این مرکز آشنا شدند. پروژه طراحی و ساخت پروتز عصبی حرکتی زیرجلدی به مدیریت دکتر عباس عرفانیان امیدوار، رییس مرکز تحقیقات فناوری عصبی ایران و عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه، در این مرکز در دست انجام است.

وزیر علوم سپس در نشست اعضای شورای دانشگاه که در ساختمان مرکزی دانشگاه برگزار شد، حضور یافت. در این نشست چند تن از اعضای شورای دانشگاه به همراه نماینده هیات مدیره کانون صنفی اساتید و دبیر شورای صنفی دانشجویان دانشگاه به طرح نکات و نقطه نظرات خود و نیز ارایه پیشنهادات و راهکارهای عملی در جهت ارتقای دانشگاهها و بهبود عملکرد وزارت علوم، تحقیقات و فناوری پرداختند.

در ابتدای این جلسه دکتر برخورداری، رییس دانشگاه، به وزیر علوم و هیات همراه، خیرمقدم گفت و از حضور آنان در دانشگاه تشکر کرد. سپس دکتر دوایی مرکزی، معاون سابق پژوهش و فناوری دانشگاه و معاون نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،  به ارایه گزارشی در معرفی دانشگاه پرداخت و به برخی از دستاوردها و موفقیت های اخیر دانشگاه علم و صنعت ایران در رتبه بندی های جهانی اشاره کرد. سپس به ترتیب دکتر شجاعی فرد، دکتر نوروزمحمد نوری، حجت الاسلام والمسلمین ابراهیمی نژاد، دکتر احمدیان، دکتر خاوندی، دکتر شهرتاش و نماینده شورای صنفی دانشجویان، مطالب مورد نظر خود را در حضور وزیر علوم، تحقیقات و فناوری مطرح کردند. پیشنهاد بین المللی کردن دانشگاهها خصوصا پس از برجام و تخصیص بودجه دانشگاهها بر اساس شاخص بندی؛ ضرورت توجه جدی به بودجه های فرهنگی در دانشگاهها؛ تغییر رویکرد فعلی پذیرش دانشجو در پردیس های دانشگاهی؛ ارتباط مرکز پژوهش های مجلس با استادان دانشگاهها، راه اندازی شبکه های علمی و تخصصی، بازنگری در فرآیند جذب اعضای هیأت علمی و فعال کردن فرهنگستان ها به منظور افزایش تاثیرگذاری اعضای هیات علمی دانشگاهها و اعتلای جایگاه آنان؛ لزوم بازنگری در دروس غیر کاربردی؛ مبنا قرار دادن رتبه های جهانی دانشگاهها در تصمیمات مدیریتی؛ ضرورت توجه به وضعیت معیشتی اساتید از جمله مواردی بود که اعضای دانشگاه مطرح کردند.

در خاتمه، وزیر علوم در خصوص پیگیری مطالبات مطرح شده قول مساعد داد و گفت برخی از مواردی که اعضا مطرح کرده و بدان نقد داشته اند- از جمله ساماندهی وضعیت آموزش- در وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در دست پیگیری و اجراست. دکتر فرهادی با اشاره به 1500 میلیارد تومان بدهی سنواتی دانشگاهها، پردیس های دانشگاهی را بستر خوبی برای درآمدزا کردن دانشگاهها دانست و افزود: بنای وزارت علوم بر تعطیل کردن پردیس ها نیست، بلکه تلاش بر ارتقای کیفی آنهاست.

وزیر علوم تحقیات و فناوری همچنین از اعلام منشور حقوق دانشجویی در روز دانشجو (شانزدهم آذرماه) خبر داد و همچنین گفت دیپلماسی علمی، به شدت مورد تاکید و مد نظر وزارت علوم، تحقیقات و فناوری است.

دکتر فرهادی در پایان ابراز امیدواری کرد در اولین فرصت بتواند در نشستی با حضور استادان و دانشجویان دانشگاه شرکت کند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2974 بار   |   دفعات چاپ: 500 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.23 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991