اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: حضور هیاتی از دانشگاه مک کواری استرالیا در دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۹/۳ |

حضور هیاتی از دانشگاه مک کواری استرالیا در دانشگاه

روز یکشنبه، اول آذر1394، هیاتی از دانشگاه مک کواری (Macquarie University)  استرالیا بر اساس درخواست و مکاتبات قبلی خود در دانشگاه حضور یافتند.

این هیات متشکل از پروفسور ژیل گیلمن متخصص علوم عصبی از بخش علوم مهندسی پزشکی، دکتر یینان کونگ مدیر آزمایشگاه تحقیقاتیVSLI و معاون تحصیلات تکمیلی، میشل روبینسون معاون مدیر بین الملل و علاء الطعانی مدیر خاورمیانه دانشگاه مذکور با دکترتورج محمدی معاون پژوهشی و دکترهادی شهریار شاه حسینی مدیرهمکاری های علمی وبین المللی و با حضور کارشناسان دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه راجع به ایجاد زمینه های همکاری علمی بین دو دانشگاه مذاکره نمودند.

در این دیدار، معاون مدیر بین الملل دانشگاه مک کواری به معرفی دانشگاه خود پرداختند و پس از معرفی توانمندی های دانشگاه توسط دکتر شاه حسینی، طرفین به بحٍث و گفتگو در مورد زمینه ها و راه های شروع همکاری از جمله ایجاد زمینه فرصت مطالعاتی اعضای هیات علمی طرفین و  پذیرش دانشجویان دکتری برای فرصت تحقیقاتی 6الی 9 ماهه پرداختند. با توجه به اینکه در ماه مارس هیات دیگری از دانشگاه فوق الذکر به ایران سفر می کنند، قرار شد جزییات بیشتری در مورد همکاری علمی تعریف و مورد تبادل طرفین قرار گیرد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2772 بار   |   دفعات چاپ: 433 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991