معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: فراخوان پروژه پژوهشی شرکت ملی گاز ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۲۷ |

شرکت گاز استان تهران در نظر دارد اجرای پروژه پژوهشی "بررسی و اجرای پایلوت سامانه پایش بر - خط خطوط انتقال و تغذیه گاز با استفاده از فن آوری های نوین" را که از اولویت های پژوهشی طرح جامع مقاوم سازی این شرکت در سال جاری به شمار می رود به مجری واجد شرایط واگذار نماید.

مهلت ارسال فرم های پیشنهاد پروژه (proposal) بر اساس RFP پیوست حداکثر تا تاریخ 1394/9/16 می باشد.

شایان ذکر است فرم پیشنهاد پروژه در وب سایت شرکت به نشانی http://www.nigc-tpgc.ir بخش پژوهش / فرم ها و دستورالعمل ها و سایر اطلاعات تکمیلی پروژه در بخش فراخوان ها در دسترس می باشند. ضمناً شماره تماس 83735501 جهت برقراری ارتباط معرفی می گردد.

جهت دریافت شرح کار پروژه پژوهشی کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 1501 بار   |   دفعات چاپ: 343 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054