اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه ::

برگزاری جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونان آموزشی و پژوهشی دانشگاه

به دعوت شورای صنفی دانشجویان، جلسه پرسش و پاسخ دانشجویان با معاونان آموزشی و پژوهش و فناوری دانشگاه، بعد از ظهر دوشنبه بیست و پنجم آبانماه 1394 درآمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد.

در این مراسم، دانشجویان حاضر در جلسه، سوالات، انتقادات و نظرات خود در زمینه های تدریس دانشجویان دکتری، وضعیت کتابخانه مرکزی و کتابخانه های دانشکده های دانشگاه، کیفیت اینترنت خوابگاهها، تاثیر ارزشیابی اساتید، حضور و برخورد کارکنان آموزش، هزینه کار عملی دانشجویان و مسایلی از این دست را با دکتر کلانتر (معاون آموزشی دانشگاه) و دکتر محمدی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه) مطرح کردند و معاونان دانشگاه به همراه دکتر علوی(رییس کتابخانه مرکزی) و مهندس مشحون(مدیر مرکز کامپیوتر دانشگاه) به آن پاسخ دادند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2757 بار   |   دفعات چاپ: 489 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991