فرمها و بخشنامه ها::
نامگذاری سال 1398

مجلات تخصصی

AWT IMAGE    AWT IMAGE   AWT IMAGE  AWT IMAGE

:: توضیح خبر ارتقای آقای دکتر حجت قاسمی در تیتر خبرنامه ::
جناب آقای دکتر حجت قاسمی عضو محترم هیأت علمی دانشکده مهندسی مکانیک در هیأت ممیزه مورخ ۱۱/۸/۹۴ از استادیاری به دانشیاری ارتقاء یافتند. بدینوسیله تیتر خبرنامه الکترونیکی مورخ ۱۳/۸/۹۴ همانطور که در متن آن خبر آمده است تصحیح می گردد.
دفعات مشاهده: 2096 بار   |   دفعات چاپ: 402 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

momayezeh
Persian site map - English site map - Created in 0.18 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054