اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: طرح دومین نظریه در حوزه معماری اسلامی توسط متخصصان معماری دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۲۴ |

قطب علمی معماری اسلامی اعلام کرد پیش اجلاسیه نظریه جدید این مرکز، با عنوان «خانه کعبه، سلول بنیادی در طراحی مساجد اصیل»، «راهبردها و راهکارهایی برای معماری نیایشگاه مطلوب» توسط مهندس عبدالحمید نقره کار هجدهم آبانماه 1394 در دانشکده معماری و شهرسازی مورد نقد و داوری ناقدان و داوران قرار گرفت.

این نظریه با سه رویکرد تاریخی- محتوایی و کالبدی- بیرونی و کالبدی- درونی، راهبردهایی مفهومی و راهکارهایی عملی و اجرایی را برای طراحی و معماری مساجد شایسته ارایه می کند.

توجه به طراحی مساجدی عاری از ارزشها و اصول معماری نیایشگاه از منظر اسلامی که به نوعی بتخانه سازی را تلقی می نمایند (حتی در جمهوری اسلامی ایران)، اهمیت و ارزش نظریه فوق را روشن می سازد. با اصول ارائه شده در این نظریه می توان معماری مساجد موجود را مورد ارزیابی و نقد قرار داد و بر اساس آن مساجدی مبتنی بر ارزشهای الهی و اسلامی طراحی و خلق نمود.

لازم به ذکر است این نظریه دومین نظریه جدیدی است که در دانشگاه علم وصنعت ایران مطرح و پنجمین نظریه ای است که پیش اجلاسیه آن در گروه هنر و معماری وزارت علوم، در سراسر کشور برگزار شده است. همچنین تنها نظریه داوری شده در این گروه نیز متعلق به مهندس نقره کار می باشد.

دفعات مشاهده: 2113 بار   |   دفعات چاپ: 511 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.25 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991