اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: نشست هماهنگی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۲۳ |

نشست هماهنگی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه برگزار شد

نشست هماهنگی تدوین برنامه راهبردی دانشگاه، چهارشنبه بیستم آبانماه 1394 با حضور اعضای کمیته علمی، روسا و دبیران کمیته های تخصصی در سالن نشست های ساختمان مرکزی برگزار شد.

در این نشست ابتدا دکتر نویدبخش ، مدیر پروژه تدوین برنامه راهبردی دانشگاه ، هدف تشکیل جلسه را هماهنگی و توصیف فرآیند ادامه کار برنامه راهبردی اعلام کرد و گزارش داد ارکان هدف ساز برنامه راهبردی تدوین شده و بیانیه های ماموریت، ارزش و چشم انداز در کمیسیون هیات امنا به تصویب رسیده است و اکنون می خواهیم وارد طرح استرانژیهای کلان شویم. وی تصریح کرد: مشارکت هرچه بیشتر اعضای هیات علمی در تدوین برنامه راهبردی موجب می شود برنامه ای که تدوین می شود پشتوانه بهتری برای اجرا داشته باشد. وی فازهای پیش بینی شده تدوین برنامه راهبردی دانشگاه را 6 فاز معرفی کرد و گفت اکنون در میانه فاز سوم قرار داریم.

در ادامه نشست، مهندس خالقی و دکتر جعفری به ارایه توضیحاتی در خصوص روند تدوین برنامه راهبردی دانشگاه و ادبیات برنامه ریزی راهبردی پرداختند و در انتها، ضمن بحث و تبادل نظر، به سوالات حاضران در جلسه پاسخ گفته شد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2328 بار   |   دفعات چاپ: 546 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.24 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991