معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: حمایت مالی از رساله های دکتری در قالب طرح پژوهانه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۱۶ |

به استحضار می رساند شرکت ایز ایران به عنوان اولین شرکت در حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات کشور، همواره بهبود و تعمیق مستمر فعالیت های نرم افزاری، سخت افزاری، آموزشی و خدماتی در این حوزه را با اولویت تامین نیازمندی های نیروهای مسلح سرلوحه اهداف خود قرار داده و با تکیه بر پتانسیل های درونی، استفاده از فرصت های محیطی، همکاری شرکت های توانمند داخلی و خارجی و دانشگاه ها با اهتمام به توسعه خدمات خود در بخش های کلیدی کشور فعال می باشد.

این شرکت در نظردارد در خصوص هدفدار کردن تحقیق و پژوهش در کشور، از دانش و ظرفیت علمی دانشگاه های برتر کشور حمایت نماید. در این راستا یکی از حوزه های همکاری بهره گیری از رساله های دکتری و حمایت مالی از آنها در قالب طرح پژوهانه است که روند انجام آن در وزارت دفاع بصورت زیر خواهد بود:

1) اعلام حوزه همکاری دانشجو به معاونت پژوهشی شرکت ایزایران (ارسال رزومه از طریق ایمیل یا تماس تلفنی)

2) تعامل دانشجو با کارشناسان شرکت برای مشخص نمودن موضوع رساله و تصویب پروپوزال

3) تکمیل فرم پژوهانه توسط دانشجو و ارسال برای معاونت پژهشی شرکت ایزایران (پرداخت 1.5 میلیون تومان به دانشجو)

4) ارسال گزارش پیشرفت 50 درصد با تایید استاد راهنما به معاونت پژوهشی شرکت ایزایران (پرداخت 2 میلیون تومان به دانشجو)

5) ارسال گزارش پیشرفت 100 درصد و تایید استاد راهنما به معاونت پژوهشی شرکت ایزایران (پرداخت 1.5 میلیون تومان به دانشجو)

تذکر: موضوعات رساله دکتری باید در راستای فعالیت های شرکت ایزایران و با تایید کارشناسان شرکت انجام پذیرد تا مشمول طرح پژوهانه گردد.

تلفن تماس: 88844064 سرکار خانم مهندس اصغریان

فاکس: 88322124

پست الکترونیکی: ICT@isiran.ir

دفعات مشاهده: 1483 بار   |   دفعات چاپ: 419 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر