معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: حمایت مالی بنیاد علمی آموزشی قلم چی از پروژه های دانشجویی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۲۰ |

حمایت از پروژه های دانشجویان دانشگاه های تهران از سال 1392 با هدایت اساتید دانشگاه های تهران و حمایت مالی بنیاد علمی آموزشی قلم چی و با هدف حمایت از پروژه های فنی دانشجویان نخبه دانشگاه های برتر مهندسی تهران  آغاز گردید. از این پروژه ها که در 12 گروه مهندسی (51 پروژه مهندسی مکانیک، 15 پروژه مهندسی هوا فضا، 15 پروژه مهندسی برق، 9 پروژه مهندسی شیمی، 7 پروژه مهندسی پزشکی، 6 پروژه مهندسی مواد، 4 پروژه مهندسی عمران، 7 پروژه مهندسی پلیمر، 3 پروژه مهندسی کامپیوتر و 12 پروژه دیگر رشته های مهندسی) مورد حمایت مالی قرار گرفته اند، در روز پنجشنبه مورخ 1394/8/21 ساعت 9 الی 13 در دانشکده فنی دانشگاه تهران خیابان انقلاب رونمایی می شود.

دفعات مشاهده: 1367 بار   |   دفعات چاپ: 360 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054