درباره قطب::
آزمایشگاه های تحقیقاتی::
فعالیتهای پژوهشی::
اخبار ::
پایگاه دانش فنی راه آهن::
تماس با ما::

»« منــــابع دیجیتالی »«

ISI JCR SCIENCE

;کنفرانس

چهارمین کنفرانس بین المللی پیشرفتهای

اخیر در مهندسی راه آهن

:: سمینار یکروزه دکتر علی نیوشا ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۸/۱۰ |

روز دوشنبه 11/8/04 ساعت 13:00 دکتر علی نیوشا فارغ التحصیل دکتری سازه گرایش زلزله از توهوکو ژاپن در زمینه پایش سلامت سازه سخنرانی در آمفی تاتر دانشکده مهندسی راه آهن ارائه می نمایند. بدینوسیله از علاقمندان دعوت می گردد در ساعت 13:00 حضور بهمرسانند.

دفعات مشاهده: 1944 بار   |   دفعات چاپ: 373 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.17 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3977