معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: حمایت مالی از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در طرح کلان ملی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۲۹ |

بدینوسیله به اطلاع میرساند که پژوهشکده مهندسی خودرو دانشگاه علم و صنعت ایران با هدف استفاده از نتایج پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در طرح کلان ملی "طراحی و ساخت پلتفرم ملی" در نظر دارد که از پایان نامه های تحصیلات تکمیلی در زمینه های معرفی شده در پیوست طبق آیین نامه مصوب هیات محترم رئیسه دانشگاه، حمایت مالی بعمل آورد. لذا از اساتید راهنما که متقاضی بررسی حمایت مالی پایان نامه میباشند، خواهشمند است فرم های مربوطه که به پیوست این فراخوان ارسال شده و از آدرس اینترنتی پلتفرم ملی، به نشانی http://platformmelli.ir نیز قابل دریافت می باشد را حداکثر تا تاریخ 94/8/1 به دفتر طرح کلان ملی واقع در پژوهشکده مهندسی خودرو، یا به آدرس پست الکترونیکی asod@iust.ac.ir یا iust.np@gmail.com ارسال نمایند. متقاضیان محترم می توانند در صورت داشتن هرگونه سوال با شماره 09121553492 تماس حاصل فرمایند.

جهت دریافت اطلاعات در مورد زمینه های مورد حمایت با تمرکز بر طرح کلان پلتفرم ملی و دریافت فرم  طرح اولیه پیشنهادی کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 1528 بار   |   دفعات چاپ: 361 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054