معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: اولویت های تحقیقاتی سال 1395 سازمان توسعه برق ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۷/۱۸ |

پیرو اعلام عناوین اولویت های تحقیقاتی سازمان توسعه برق ایران ، فرم جمع آوری اطلاعات لازم برای دسترسی و تایید عناوین تحقیقاتی سال 1395 صنعت برق (در محورهای تولید نیروگاهی، انتقال نیرو و انرژی های نو)  عناوین تحقیقاتی سال 1395 را ارائه می گردد. در صورتیکه اساتید محترم دانشگاه عنوان تحقیقاتی خاصی مدنظر دارند میتوانند اعلام فرمایند تا مورد پیگیری قرار گیرد.

در صورت وجود هرگونه پرسشی در این ارتباط با شماره تلفن 88902258 دبیرخانه تحقیقات سازمان توسعه برق ایران تماس حاصل فرمائید.

جهت دریافت فرم جمع آوری اطلاعات و محورها و زیر محورهای اولویت های تحقیقاتی کلیک نمایید.

دفعات مشاهده: 2160 بار   |   دفعات چاپ: 368 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4004