درباره مرکز کارآفرینی::
مراکز کاریابی::
تلگرام

کانال تلگرام ما را دنبال کنید

نظر خود را در رابطه با سایت مرکز کارآفرینی بفرمائید.

GEM IRAN

Doing Business

بنیاد ملی نخبگان

MBTI test

ارزیابی شرکتهای دانش بنیان

کتاب و نشریات
صندوق نوآوری و شکوفایی

:: اولین رویداد استارتاپ ویکند سبز تهران ::
 | تاریخ ارسال: 1394/7/14 |

اولین رویداد استارتاپ ویکند سبز تهران (کارآفرینی- محیط زیست) در تاریخ 27 تا 29 آبان ما همزمان به هفته جهانی کارآفرینی، با همکاری کانون کارآفرینی ایران و دانشگاه تربیت مدرس برگزار میشود.

استارتاپ ویکند یک رویداد جهانی است که در سراسر دنیا به منظور توسعه کارآفرینی برگزار میشود. استارتاپ ویکند سبز ، زمینه ای برای مطرح کردن و اجرای ایده‌هایی در جهت حفظ محیط زیست و داشتن کسب و کاری سبز و دوستدار محیط زیست فراهم می‌آورد. مربیان این رویداد افراد خبره با تخصص‌های متفاوت از قبیل کارآفرینی، کسب و کار، فنی و برنامه نویسی، طراحی، انرژی و محیط زیست هستند. مخاطبین این رویداد فعالان حوزه محیط زیس

ت، دارندگان ایده‌های سبز، مدیران تجاری، متخصصین کسب و کار، سرمایه‌گذاران، برنامه‌نویسان، بازاریاب‌ها و طراحان گرافیکی بوده و محور های برنامه شامل مباحثی چون محیط زیست، انرژی های پاک و منابع طبیعی هستند.

با توجه به اهمیت حضور دانشجویان در این رویداد از شما تقاضا دارم در اطلاع رسانی این رویداد، از طریق ارسال خبرنامه و درج در وبسایت ما را یاری فرمایید.

محتوای پیشنهادی و پوستر رویداد به پیوست ارسال میگردد. برای کسب اطلاعات بیشتر به وبسایت رسمی رویداد swgreen.ir مراجعه فرمایید.

جهت اطلاعات بیشتر کلیک بفرمائید

دفعات مشاهده: 2318 بار   |   دفعات چاپ: 501 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز کارآفرینی دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 71 queries by YEKTAWEB 4044