معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: ستاد مدیریت بحران وزارت کشور ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۳۰ |
ستاد مدیریت بحران وزارت کشور در خصوص جمع آوری و ساماندهی مطالعات و تحقیقات مرتبط با ریزگردها، به استحضار می رساند دانشگاه شهید چمران اهواز با داشتن سوابق طولانی در این خصوص و وجود مرکز پژوهشی منطقه ای ریزگردها به عنوان متولی این ساماندهی در نظر گرفته شده است. لذا با توجه به لزوم منسجم کردن مطالعات و جمع آوری مطالعات قبلی و استفاده از توان علمی و پژوهشی تمام مراکز پژوهشی فعال کشور در زمینه ریزگردها، عناوین فعالیت ها، پایان نامه ها و پروژه های مرتبط با ریزگردها و یا افراد متخصص در این زمینه به این مرکز معرفی گردند. فایل های ارسالی در قالب فرمت Excel می توانند به ایمیل مرکز پژوهشی منطقه ای ریزگردهای دانشگاه شهید چمران (drc@scu.ac.ir) ارسال گردند. همچنین سرکار خانم چراغی با شماره تماس: 333338230 - 061 آماده پاسخگوئی به سوالات عزیزان می باشند.
دفعات مشاهده: 1761 بار   |   دفعات چاپ: 383 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4004