اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۳۰ |

چند انتصاب از سوی رییس دانشگاه

دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، در احکام جداگانه ای افراد ذیل را به سمت های زیر منصوب کرد:

1- با حکم مورخ 24/6/94، دکتر جواد مرزبان راد به سمت «مدیر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی»، برای مدت دو سال. (مدیر ارتباطات فرهنگی و اجتماعی به لحاظ ساختاری، زیر مجموعه معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه قرار گرفته و جایگزین سمت «مدیریت فرهنگی اساتید و کارکنان» شده است).

2- با حکم مورخ 29/6/94، دکتر مصطفی جعفری به سمت «مدیر گروه سیستم و بهره وری دانشکده مهندسی صنایع» برای مدت دو سال .

3- با حکم مورخ 17/6/94، دکتر محمد فتحیان بروجنی به عنوان «عضو کمیته ناظر برنشریات دانشجویی دانشگاه» برای مدت یک سال.

ضمنا رییس دانشگاه پیش از این، دکتر عبدالمجید ارجمندی را برای مدت دو سال به سمت «مدیر دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر» منصوب کرده بود.

روابط عمومی دانشگاه برای همه این عزیزان توفیق خدمت در مناصب جدیدشان را آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 4508 بار   |   دفعات چاپ: 539 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054