اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: بازدید هیات بنیاد الکساندر فون هومبولت کشور آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۳۰ |

بازدید هیات بنیاد الکساندر فون هومبولت کشور آلمان از دانشگاه علم و صنعت ایران

دکتر توماس هس(معاون مدیر کل بنیاد الکساندر فون هومبولت) و دکتر دانیلا نیسل( مدیر بخش آفریقا و خاور میانه بنیاد مذکور) سه شنبه بیست و چهارم شهریورماه 1394 با رییس و هیات رییسه و جمعی از مدیران و روسای دانشکده ها و اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران دیدار وگفت و گو کردند.

در نشست مذکورکه با معرفی حاضرین و بیان اهداف این نشست توسط دکترهادی­شهریار شاه حسینی(مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه) شروع شد، ابتدا دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، به مهمانان خوشامدگفت و سپس دکتر شاه حسینی به ارائه  و معرفی فعالیت های پژوهشی دانشگاه پرداخت. پس از آن فعالیت های انستیتو کامپوزیت ایران به عنوان یکی از مراکز تحقیقاتی فعال دانشگاه توسط دکتر فتح الله طاهری معرفی شد. پس از  معرفی فعالیت های دانشگاه، دکتر توماس هس و دکتر دانیلا نیسل  به توضیح فعالیت های بنیاد الکساندر فون هومبولت پرداختند. هیات آلمانی طی معرفی بنیاد مذکور شیوه‌های مختلف همکاری و حمایت این بنیاد از محققین را تشریح کرد. به گفته آنان این حمایت ها از مقطع پسادکترا آغاز شده و شامل اساتید، دانشمندان بسیار برجسته، پژوهشگران و دانشمندان کارآزموده می‌شود.

در پایان این نشست حاضرین در خصوص مسایل مختلف علمی و راههای مختلف همکاری دانشگاه با بنیاد فون هومبولت آلمان، بحث و تبادل نظر کردند.

در قسمت دوم این بازدید، هیات آلمانی از دانشکده راه آهن و آزمایشگاه های ترمز و روسازی خط  بازدید کردند و دکتر مرتضی اسماعیلی معاون پژوهشی این دانشکده و  دکتر بیژن ملاطفی از اساتید رشته مهندسی راه آهن توضیحات لازم در مورد آزمایشگاه های مذکور را ارائه نمودند.

بنیاد الکساندر فون هومبولت آلمان که از سال 1952 بنا نهاده شده است، یک موسسه خصوصی تحت حمایت دولت است که اساتید و پژوهشگران برجسته کشورهای مختلف را برای انجام فعالیت‌های مشترک تحقیقاتی با دانشمندان آلمانی حمایت می‌کند.

علاقه مندان می توانند برای اطلاعات بیشتر در مورد حمایتهای بنیاد الکساندر فون هومبولت به وب سایت بنیاد مراجعه نمایند.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3407 بار   |   دفعات چاپ: 621 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054