درباره مرکز مشاوره::
مشاوران::
دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه::
اخبار مرکز مشاوره::
بروشورهای علمی::
بخش ویژه اساتید::
تسهیلات::
ارتباط با ما::
کتاب مهارتهای زندگی
مدیریت های حوزه فرهنگی

معاونت فرهنگی دانشگاه

امور فرهنگی و فوق برنامه

ارتباطات فرهنگی و اجتماعی

گروه طرح و برنامه

نظرسنجی مرکز مشاوره

نظر خود را در مورد سایت اعلام نمایید

:: گزارش همایش خانواده و دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۹ |

برای دیدن تصاویر اینجا کلیک کنید

بیست و سومین همایش ارتباط خانواده و دانشگاه روز سه شنبه مورخ 24 شهریور هزار و سیصد و نود وچهار از ساعت 10 الی 16 در آمفی تئاتر شهید بهرامی دانشگاه برگزار گردید.

مراسم ابتدا با تلاوتی چند از آیات قرآن مجید آغاز و پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، ریاست محترم دانشگاه جناب آقای دکتر برخورداری ضمن عرض خیر مقدم و تبریک به والدین به پاس به ثمر نشاندن تلاششان برای ورود فرزندانشان به دانشگاه، نکاتی چند را جع به وظیفه خطیر والدین پس از سپردن فرزندانشان به دانشگاه یادآور شدند. سپس جناب حجت الاسلام و المسملین حاج آقا کریمی معاون محترم نهاد مقام معظم رهبری ضمن عرض تبریک به والدین در خصوص ارزش والای علم و دانش در جامعه و همچنین اهمیت رابطه فرزندان با والدین اشاراتی داشتند. پس از آن جناب آقای دکتر ایمانی روانشناس و عضو هیات علمی دانشگاه تربیت مدرس در خصوص اهمیت رابطه والدین با فرزندان و نقش مهم والدین در تشویق فرزندانشان برای مراجعه به مرکز مشاوره جهت حل مشکلات درسی، خانوادگی، روحی و... نکاتی را ذکر کردند و پس از پخش کلیپ دانشگاه، مراسم با نشست مسئولین دانشگاه ادامه یافت. در این نشست معاونین محترم دانشگاه ( معاون آموزشی ، معاون فرهنگی، معاون دانشجویی ) به برخی از پرسشهای عمومی والدین در حوزه های مختلف پاسخ دادند. درضمن مقرر شد کلیه ی سوالات پاسخ داده نشده در جلسه ی همایش بزودی در سایت مرکز مشاوره قرار داده شود تا والدین عزیز بتوانند پاسخهای سوالات مطروحه کتبی خود را از طریق سایت دریافت نمایند.

در پایان همایش 3 کارگاه با عناوین تعامل خانواده و دانشجو، آشنایی با شرایط تحصیل در دانشگاه، چالش های زندگی خوابگاهی برای آگاهی بیشتر والدین برگزار و تعداد 200 نفر از والدین گرامی در کارگاههای ذکر شده شرکت کردند.

لازم به ذکر است در این همایش تعداد 400 نفر از والدین گرامی دانشجویان شرکت داشتند.

دفتر ارتباط خانواده و دانشگاه

تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به مرکز مشاوره دانشجویی دانشگاه علم و صنعت است و هرگونه کپی برداری از مطالب این سایت با ذکر منبع بلا مانع است.
Persian site map - English site map - Created in 0.13 seconds with 51 queries by YEKTAWEB 4054