معرفی ::
تماس با ما::
سرویس های صنعتی دانشگاه
فرصت مطالعاتی داخلی صنعتی
جهت مشاهده شیوه نامه فرصت مطالعاتی صنعتی داخلی دانشگاه و همچنین فرصت های مطالعاتی اعلام شده از صنایع کلیک کنید

آدرس: تهران، میدان رسالت، خیابان هنگام، دانشگاه علم و صنعت ایران، ساختمان قدیم گنجینه، دفتر همکاری های علمی، صنعتی و فناوری

کدپستی: ۱۳۱۱۴-۱۶۸۴۶

تلفن: ۷۷۲۴۰۴۴۲- ۷۷۲۴۰۴۴۸- ۷۷۲۴۱۱۹۶

فاکس:۷۷۴۹۱۲۳۶

پست الکترونیکی:

stcATiust.ac.ir

:: حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۷ |

موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت بعنوان یکی از متولیان اصلی حفظ و نگهداری آثار و ارزش های دفاع مقدس و موارد مرتبط با آن دوران، در نظر دارد به مناسبت هفته دفاع مقدس پروژه "حمایت از پایان نامه های کارشناسی ارشد و رساله های دکتری با موضوعات دفاع مقدس" را  که در این موزه در دست اقدام می باشد، با حضور اندیشمندان، اساتید محترم دانشگاه و مسئولین محترم آموزش و پژوهش و تحقیقات، تعدادی از دانشگاه های پایه و معتبر کشور مورد بحث و بررسی قرار دهد تا پس از تکمیل و رفع اشکالات احتمالی و اعمال نظر متخصصین و صاحب نظران ذینفع و ذیربط جهت اجرا به دانشگاه های سراسر کشور ارسال نماید. لذا از معاون آموزش و معاون تحقیق و پژوهش دانشگاه دعوت می گردد تا در جلسه ای که مورخ 1394/7/5 ساعت 10 الی 12 در سالن برگزاری جلسات موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت برگزار می گردد شرکت نمایند.

آدرس برگزاری جلسه: بزرگراه شهید حقانی، خیابان سرو، جنب مترو شهید حقانی، ساختمان شهدا. سالن جلسات موزه دفاع مقدس و ترویج فرهنگ مقاومت

دفعات مشاهده: 1513 بار   |   دفعات چاپ: 466 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 52 queries by YEKTAWEB 4054