اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: جشن استقبال از دانشجویان جدید کارشناسی دانشگاه برگزار شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۶ |

جشن استقبال از دانشجویان جدید کارشناسی دانشگاه برگزار شد

معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه، جشن ویژه استقبال از دانشجویان جدید مقطع کارشناسی سال 95-94 دانشگاه علم و صنعت ایران را بیست و چهارم شهریور ماه 1394 برگزار کرد.

در این جشن که پس از انجام ثبت نام دانشجویان جدیدالورود مقطع کارشناسی دانشگاه و با حضور رییس و معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه درآمفی تئاتر شهید بهرامی برگزار شد، ابتدا دکتر برخورداری(رییس دانشگاه) به دانشجویان پذیرفته شده تبریک و خیرمقدم گفت. رییس دانشگاه با تاکید بر اینکه همه مسئولان و اساتید دانشگاه علم و صنعت ایران، دانشجویان را فرزندان خود می دانند، گفت: همه ما وظیفه خود می دانیم مانند خانواده در همه امور از شما مراقبت و به شما خدمت کنیم و با تمام قوا و امکانات خود چنین خواهیم کرد اما هیچ دانشگاهی نمی تواند ادعا کند بدون کم و کاست می تواند خدمات ارایه دهد.

دکتر برخورداری در ادامه خطاب به دانشجویان جدیدالورود تصریح کرد: تجربه و امار و اطلاعات نشان می دهد تک تک شما انسان های موفقی بودید که توانستید در آزمون سراسری و پذیرش در این دانشگاه موفق باشید. این را قاطعانه به خودتان بباورانید که انسانهای توانایی هستید و اگر این باور را محکم حفظ کنید، از دست اندازهای مسیر دلسرد و ناامید نمی شوید و محکم و استوار در راه رسیدن به هدف بزرگ پیش روی خود گام بر می دارید.

رییس دانشگاه در خاتمه با اشاره به اینکه در دانشگاه، منافع دانشجو و استاد و کارمند در یک جهت است و همه در مسیر هم جهت حرکت می کنند، از دانشجویان خواست مسایل فکری، مشورتی و... خود را با دانشگاه مطرح و از آن کمک بگیرند.

در ادامه جلسه حجت الاسلام والمسلمین کریمی(معاون دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه)، برای دانشجویان سخنرانی کرد. توصیه وی به دانشجویان، توکل به خدا و ارتباط صمیمی با والدین بود. برگزاری کارگاه علمی و آموزشی مخابرات لیزر توسط دکتر عبدالعالی و سخنرانی دکتر جلالی(اعضای هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه)؛ سخنرانی دکتر جعفری(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی صنایع)، پخش کلیپ و... از دیگر بخش های متنوع این جشن بود که مورد استقبال دانشجویان قرار گرفت.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 3486 بار   |   دفعات چاپ: 494 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3991