اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: بازدید هیات آلمانی از دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۶ |

بازدید هیات آلمانی از دانشگاه علم و صنعت ایران

در روز دوم حضور در ایران، هیات عالی رتبه بنیاد تحقیقات و موسسه ماکس پلانک کشور آلمان، دوشنبه بیست و سوم شهریورماه 1394 با رییس و هیات رییسه و جمعی از مدیران و روسای دانشکده ها و اساتید دانشگاه دیدار وگفت و گو کردند.

این هیات متشکل از فلیکس کاهله، مدیر بین الملل موسسه ماکس پلانک ( Max Planck Society ) و یورگ اشنایدر، مدیر بین الملل بنیاد تحقیقات آلمان( DFG ) است که روز قبل به دعوت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و تنظیم و اجرای برنامه توسط دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه علم و صنعت ایران وارد تهران شده بود. اصلی ترین برنامه روز اول این هیات آلمانی، ملاقات با قائم مقام وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در امور بین الملل و رییس مرکز همکاریهای علمی بین المللی وزارت علوم و بازدید از چند دانشگاه و مرکز پژوهشی بود.

مهمانان دانشگاه در دومین روز حضور خود در کشور، پس از بازدید از پارک فناوری پردیس جهت بازدید از دانشگاه و تبادل نظر با مسئولان دانشگاه علم و صنعت ایران، به دانشگاه وارد شدند. در نشست مذکورکه با معرفی حاضرین و بیان اهداف این نشست توسط دکتر شاه حسینی(مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه) شروع شد، ابتدا دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، به مهمانان خوشامد گفت و سپس دکتر دوایی مرکزی(معاون پژوهش و فناوری دانشگاه)، فعالیت های پژوهشی دانشگاه را ارایه کردند. پس از آن کاهله و اشنایدر به توضیح فعالیت های موسسه مارکس پلانک و بنیاد تحقیقات آلمان پرداختند. پس از آن حاضرین در خصوص مسایل مختلف علمی و راههای مختلف همکاری دانشگاه با موسسه ماکس پلانک و بنیاد تحقیقات آلمان، بحث و تبادل نظر کردند.

شایان ذکر است که در این نشست، دکتر عرفانیان و دکتر طاهری، فعالیت های مرکز فناوری های عصبی و انستیتو کامپوزیت ایران را معرفی نمودند.

گفتنی است در تمامی این بازدیدها مدیر دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه و یا مدیر اداره روابط عمومی دانشگاه ، هیات آلمانی را همراهی می کردند. بنابر برنامه ریزی دفتر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه، بازدید هیات آلمانی از دانشگاه های تهران، صنعتی شریف، آزاد اسلامی، صنعتی امیرکبیر و نیز  پژوهشگاه مهندسی شیمی، جهاد دانشگاهی و صندوق حمایت از پژوهشگران و نوآوران برای سفر سه روزه این هیات به کشورمان در نظر گرفته شده است.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 2952 بار   |   دفعات چاپ: 608 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4030