اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: دکتر تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۴ |

دکتر تورج محمدی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه علم و صنعت ایران شد

دکتر برخورداری، رییس دانشگاه علم و صنعت ایران در حکمی دکتر تورج محمدی(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی شیمی) را برای مدت دو سال به سمت «معاون پژوهش و فناوری و رییس پژوهشگاه این دانشگاه» منصوب کرد.

دکتر تورج محمدی، که در سال 1384 به رتبه استادی نایل گردیده، در چهاردهمین جشنواره ملی تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر سال1392 ، « پژوهشگر برتر ایران» شناخته شد. وی پژوهشگر نمونه دانشگاه علم و صنعت ایران در سالهای 82 تا 90، 91 و 92 و نیز از وی در سال 1383 به عنوان رتبه اول سرپرست آزمایشگاه تحقیقاتی تجلیل شده است. این استاد و پژوهشگر برجسته دانشگاه تاکنون بالغ بر 250 مقاله در مجلات علمی ملی و بین المللی داشته و 33 پروژه صنعتی و تحقیقاتی اجرا شده در کارنامه خود دارد.

ازجمله سمت های اجرایی دکتر محمدی میتوان به مدیر کل امور پژوهشی وزارت نفت از 82 تا 84، رئیس دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه از 82 تا 88، مدیر امور فرهنگی، فوق برنامه و تربیت بدنی دانشگاه از 78 تا 82، مدیر گروه صنایع شیمیایی معدنی دانشکده مهندسی شیمی از 81 تا 84 و پیش از آن مدیر گروه طراحی فرآیندهای صنایع نفت از 77 تا 81 اشاره کرد.

گفتنی است تغییر معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، در پی انتصاب دکتر دوایی مرکزی (معاون سابق) به سمت «معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات» رخ داد که چند روز قبل با حکم وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صورت پذیرفت.

روابط عمومی دانشگاه این انتصاب شایسته را به دکتر محمدی و دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک می گوید و دوام توفیقات ایشان را از درگاه خداوند منان مسئلت دارد.

همچنین به اطلاع می رساند با حکم مورخ 15/6/94 دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، دکتر علی توکلی کاشانی برای مدت دو سال به سمت «معاون آموزشی دانشکده مهندسی عمران» و با حکم مورخ 17/6/94 دکتر برخورداری(رییس دانشگاه)، دکتر بیژن محمدی برای مدت دو سال به سمت «معاون آموزشی دانشکده مهندسی مکانیک» منصوب شدند.

دفعات مشاهده: 4202 بار   |   دفعات چاپ: 713 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.12 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054