سالروز امامت حضرت مهدی(ع) مبارک باد
:: سه شنبه،بیست و چهارم شهریور 94 پذیرفته شدگان جدید مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران ثبت نام خواهند شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۱ |

کلیه پذیرفته شدگان سال 95-94 مقطع کارشناسی دانشگاه علم و صنعت ایران روز سه شنبه 24 شهریور ماه 94 در این دانشگاه ثبت نام خواهند شد.

بر اساس اطلاعیه معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران، کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 95-94 این دانشگاه از ساعت 8:30 روز سه شنبه 24 شهریور ماه 94 در دانشکده های مربوط به هر رشته ثبت نام خواهند شد.

در بخش دیگری از این اطلاعیه، از کلیه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی سال 95-94 دانشگاه علم و صنعت ایران(دانشجویان جدید مقطع کارشناسی) خواسته شده که می بایست در روز ثبت حتما مدارک لازم و ضروری زیر را جهت ثبت نام و تشکیل پرونده همراه داشته باشند:

1- شش قطعه عکس 4×3 جدید (پشت نویسی شده)

v لطفا نام و نام خانوادگی، کد ملی و رشته تحصیلی در پشت عکس قید گردد.

2- اصل و تصویر کارت ملی

3- اصل شناسنامه عکسدار و 3 برگ تصویر از صفحه اول و یک برگ از بقیه صفحات

4- اصل مدرک پیش‏دانشگاهی و دو نسخه تصویر آن

5- اصل مدرک پایان تحصیلات متوسطه و دو نسخه تصویر آن (برای داوطلبان متوسطه نظام قدیم و جدید)

6- اصل ریز نمرات سه ساله تحصیلات متوسطه و یا گواهی اشتغال به تحصیل سال ماقبل دیپلم و دو نسخه تصویر آن

7- رسید پستی تائیدیه ارزش تحصیلی دیپلم و پیش دانشگاهی

توضیح : به همراه تصویر دیپلم و پیش دانشگاهی به ادارات پست مراجعه و تأئیدیه ارزش تحصیلی به صورت جداگانه درخواست و قبوض آن را زمان ثبت نام تحویل نمایند.

8- برای داوطلبانی که دارای کارت پایان خدمت و یا معافیت می باشند ارائه اصل و تصویر آن الزامی است

9-تهیه تصویر برابر با اصل از تمامی مدارک تحصیلی تحویلی ( دیپلم و پیش دانشگاهی و ریز نمرات سه ساله دبیرستان ) به دانشگاه و نگهداری نزد خود با توجه به عدم عودت مدارک فوق

دفعات مشاهده: 2624 بار   |   دفعات چاپ: 478 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کد امنیتی را در کادر بنویسید >