اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: هفتمین کنفرانس فناوری و سیستمهای الکترونیک قدرت ومحرکه های الکتریکی در دانشگاه علم و صنعت ایران ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۲۱ |

هفتمین کنفرانس فناوری و سیستمهای الکترونیک قدرت ومحرکه های الکتریکی در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد

هفتمین کنفرانس فناوری و سیستمهای الکترونیک قدرت و محرکه های الکتریکی، روزهای بیست و هشتم و بیست و نهم بهمن ماه 1394 در دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می شود.

این کنفرانس باهدف گرد هم آوردن دانشمندان دانشگاهی، مهندسان برجسته، پژوهشگران صنعت و دانشمندان جهت تبادل و به اشتراک گذاری تجارب خود و نتایج تحقیقات در مورد تمام جنبه های الکترونیک قدرت، هفدهم و هجدهم فوریه 2016 و در دو محور عمده «مبدلهای الکترونیک قدرت و کاربردهای آنها» و «محرکه های الکتریکی» برگزار می شود.آخرین مهلت ارسال متن کامل مقالات به دبیرخانه کنفرانس، 20 مهرماه سال جاری اعلام شده است.

دکتر داوود عرب خابوری(عضو هیات علمی دانشکده مهندسی برق دانشگاه)، رئیس این کنفرانس است و زبان کنفرانس، انگلیسی است. ارایه سخنرانی کلیدی، مقالات شفاهی و پوستری و نیز برگزاری چند کارگاه در روز قبل ازکنفرانس، از برنامه های کلی این کنفرانس تخصصیمی باشد.

علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به سایت کنفرانس به آدرس:

http://pedstc 2016 .iust.ac.ir

مراجعه نمایند.

دفعات مشاهده: 2992 بار   |   دفعات چاپ: 584 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.14 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054