اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۷ |

ثبت نام دانشجویان کارشناسی ارشد ورودی جدید دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز شد

سه شنبه، هفدهم شهریورماه 1394، ثبت نام حدود 1600 پذیرفته شده ورودی جدید مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران آغاز شد و تا عصر فردا ادامه خواهد داشت.

مطابق اعلام سازمان سنجش آموزش کشور، در مقطع کارشناسی ارشد دانشگاه علم و صنعت ایران، 1170 نفر در دوره روزانه، 411 نفر در دوره نوبت دوم و 97 نفر به عنوان دانشجوی ممتاز بدون آزمون پذیرفته شده اند که ثبت نام آنان در دوره های روزانه و نوبت دوم، امروز و فردا هفده و هجدهم شهریورماه 94در دانشگاه در حال انجام است.

بنابر آمار واصله از دفتر تحصیلات تکمیلی دانشگاه، روزهای 14، 15 و 16 شهریورماه در دوره مجازی 428 نفر و در پردیس دانشگاه 250 نفر از پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد ثبت نام نموده اند.

گفتنی است ثبت نام دانشجویان پذیرفته شده ورودی جدید دوره دکتری این دانشگاه نیز هشتم و نهم شهریورماه انجام شد که مجموعا 215 نفر در دوره های روزانه، نوبت دوم و پردیس دانشگاه ثبت نام کردند. ثبت نام دانشجویان ممتاز بدون آزمون دوره دکتری نیز در دست انجام می باشد.

آلبوم تصاویر

دفعات مشاهده: 5689 بار   |   دفعات چاپ: 604 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.2 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004