اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دانشجوی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی نمونه کشوری شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۷ |

دانشجوی دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران دانشجوی نمونه کشوری شد

مهندس عبدالله امیرخانی، دانشجوی مقطع دکترا دانشکده مهندسی برق، دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان دانشجوی نمونه کشوری سال 93 برگزیده شد.

مهندس عبدالله امیرخانی دانشجوی مقطع دکتری دانشکده مهندسی برق دانشگاه علم و صنعت ایران، تحصیلات دوره کارشناسی ارشد خود را در دانشگاه علم و صنعت ایران به اتمام رسانده و در حال حاضر نیز با رتبه اول در دوره دکتری مشغول به تحصیل در این دانشگاه می باشد. وی از سال 1391 به عضویت بنیاد ملی نخبگان در آمده است.

پژوهشگر برتر مقطع دکترا (سال 93) و پژوهشگر برتر مقطع کارشناسی ارشد(سال 91) دانشگاه علم و صنعت ایران، کسب رتبه اول برای بهره مندی از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان، انتشار بیش از 20 عنوان مقاله در مجلات بین المللی ISI، سمینارهای ملی و بین المللی، عضویت در هیئت تحریریه دو مجله و عضویت در کمیته علمی کنفرانس های بین المللی و داخلی، ورود بدون آزمون به مقاطع دکتری و کارشناسی ارشد به عنوان دانش آموخته ممتاز مقطع قبل، از جمله افتخارات مهندس عبدالله امیر خانی می باشد.

همچنین یادآور می شود، مراسم تقدیر از دانشجویان نمونه کشوری سال ۹۳ با حضور دکتر اسحاق جهانگیری(معاون اول رئیس جمهور)، دکتر محمد فرهادی(وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر سید حسن قاضی زاده هاشمی(وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی)، روسای دانشگاههای بزرگ کشور و جمعی از مسوولان دیگر در نهاد ریاست جمهوری برگزار شد .

روابط عمومی دانشگاه، کسب این افتخار را به مهندس عبدالله امیرخانی و دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته و توفیقات روزافزون علمی ایشان را در عرصه علمی و پژوهشی خواستار است.

دفعات مشاهده: 5268 بار   |   دفعات چاپ: 638 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004