اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد نمونه کشوری شناخته شد ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۶ |

عضو هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران، استاد نمونه کشوری شناخته شد

دکتر محسن فیضی(عضو هیات علمی دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه علم و صنعت ایران) به عنوان استاد نمونه کشوری از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، انتخاب و معرفی شد.

دکتر محسن فیضی در مراسم تقدیر و نکوداشت اعضای هیات ‌علمی نمونه کشوری که صبح امروز دوشنبه 16 شهریورماه 1394 و با حضور دکتر فرهادی(وزیر علوم، تحقیقات و فناوری)، دکتر ستاری (معاون علمی و فناوری ریاست‌ جمهوری) و جمعی از اساتید دانشگاه‌ها در دانشگاه علامه ‌طباطبایی برگزار شد؛ مورد تقدیر قرار گرفت.

در این مراسم از ۱۰ استاد برتر به عنوان منتخبان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و دو استاد از منتخبان دانشگاه‌ آزاد اسلامی تقدیر شد که در این میان، دکتر محسن فیضی از دانشگاه علم و صنعت ایران به عنوان استاد نمونه کشوری مورد تقدیر وزیر علوم و معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری قرار گرفت.

بنابر اعلام مرکز هیات ‌های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم، از سال 1372 تاکنون ۳۵۹ عضو هیات علمی دانشگاهها به عنوان استاد نمونه کشوری مورد تقدیر قرار گرفته اند که مطابق آمار موجود روابط عمومی، 18 نفر از آنها از اعضای هیات علمی دانشگاه علم و صنعت ایران بوده اند.

گفتنی است روال انتخاب استادان نمونه کشوری براساس آیین‌نامه ارتقاء و مجموعه فعالیت‌‌های اجرایی، علمی، فرهنگی و آموزشی آنان است. مطابق اعلام مرکز هیات‌های امنا و هیات ممیزه مرکزی وزارت علوم این افراد ابتدا در کمیته‌ای در دانشگاه خود بررسی و به وزارت علوم معرفی می‌شوند و وزارت علوم در کمیته مربوط که به ریاست معاون آموزشی وزارت تشکیل می‌شود، اساتید نمونه کشوری را انتخاب می‌کند.

دکتر فیضی که با رتبه استادی در دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه به تدریس و پژوهش اشتغال دارد، مدیریت انستیتو و گرایش مهندسی معماری منظر دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه را بر عهده دارد. وی در سال 1390 پژوهشگر برتر کشوری در گروه هنر و معماری، وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و سه سال پژوهشگر برتر دانشکده معماری و شهرسازی دانشگاه شناخته شد. کسب رتبه اول بخش مطالعات مکتوب کتاب «تجزیه ‌و تحلیل ده ‌اثر از پنجاه‌ سال معماری معاصر ایران» در نخستین جشنواره هنری ایران 1404 از دیگر افتخارات دکتر فیضی به شمار می آید.

روابط عمومی دانشگاه انتخاب شایسته دکتر محسن فیضی به عنوان استاد نمونه کشوری را به ایشان و جامعه دانشگاهیان علم و صنعت ایران تبریک گفته و برای این استاد دانشکده معماری و شهرسازی، توفیقات روزافزون آرزو دارد.

دفعات مشاهده: 3877 بار   |   دفعات چاپ: 535 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.19 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004