اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی
خبرنامه آموزش عالی
وزارت علوم، تحقیقات و فناوری

خبرنامه شماره6 (تیر و مرداد 98)

:: دانشگاه علم و صنعت ایران میزبان52 تیم در دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۶ |

دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی از 25 شهریور ماه 94 به مدت دو روز به میزبانی دانشکده‌ی مهندسی مواد و متالورژی دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شود.

سعید سلیمانی، دبیر دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی و دانشجوی مهندسی مواد و متالورزی دانشگاه علم و صنعت ایران با اعلام این خبر افزود: در مرحله‌ی نخست، 114 تیم برای شرکت در مسابقات نام‌نویسی کردند که پس از بررسی مدارک ارسالی از سوی تیم‌ها، صلاحیت 94 تیم را جهت شرکت در این رویداد علمی مورد تایید قرار داد.

وی در ادامه افزود: پس از مشخص شدن سوال مسابقه و آغاز مرحله دریافت پروپوزال از تیم‌های شرکت‌کننده، مجموعا 87 طرح به دبیرخانه مسابقات ارسال گردید که متشکل از 60 طرح در بخش آهنی و 27 طرح در بخش غیرآهنی بود. در ادامه، کادر داوری مسابقات متشکل از اعضای هیئت علمی دانشگاه‌های علم و صنعت ایران، تهران، صنعتی شریف و امیرکبیر، به واکاوی علمی طرح‌های دریافتی پرداخته و در پایان 35 تیم در بخش آهنی و 17 تیم در بخش غیرآهنی جواز حضور در مرحله‌ی نهایی مسابقات را به دست آوردند.

دبیر دوازدهمین دوره مسابقات سراسری عملیات حرارتی در ادامه اظهار داشت: کادر برگزاری مسابقات با بهره‌برداری از فرصت پیش‌آمده مبنی بر حضور جمع کثیری از دانشجویان و اساتید رشته‌ی مهندسی مواد اقدام به برگزاری مجموعه کارگاه‌های آموزشی جهت استفاده‌ی علاقمندان از همه‌ی رشته‌ها به ویژه مهندسی مواد، مهندسی مکانیک، مهندسی شیمی و مهندسی صنایع نمود. این مجموعه کارگاه‌ها با همکاری اعضای هیئت علمی، دانشجویان دکترا و کارشناسان آزمایشگاهی دانشگاه‌های علم و صنعت ایران، صنعتی امیرکبیر و تربیت مدرس زیر نظر کمیسیون آموزش سازمان علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی و همراه با اعطای گواهی معتبر پایان دوره از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، در تاریخ‌های 21 تا 24 شهریورماه 1394 در محل دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار می‌شوند و فرآیند ثبت نام جهت حضور در این مجموعه کارگاه‌ها از طریق پایگاه اینترنتی مسابقات به نشانی www.iranhtc.ir صورت می‌پذیرد و افراد تا پایان روز 10 شهریورماه جهت نام‌نویسی در کارگاه مورد نظر خود فرصت خواهند داشت.

به گفته‌ی دبیر مسابقات، افزون بر این موارد، در راستای ارتباط هرچه بیشتر دانشگاه با صنعت و نیز استفاده‌ی بهتر از فرصت پیش‌آمده، کادر برگزاری مسابقات از دانشگاه علم و صنعت ایران، تصمیم به برپایی یک فضای نمایشگاهی در محل برگزاری مسابقات گرفت. نام‌نویسی جهت رزرو غرفه و حضور در نمایشگاه مذکور از هم‌اکنون آغاز و تا روز 15 شهریورماه ادامه خواهد داشت.

دفعات مشاهده: 2794 بار   |   دفعات چاپ: 649 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4004