اخبار ورودی های جدید سال 98::
آرشیو ماهنامه خبری وزارت علوم::

آرشیو خبرنامه الکترونیک دانشگاه

آرشیو خبرنامه آموزش عالی

خبرنامه شماره6

:: اطلاعیه نحوه امتیازدهی و مدارک لازم ویژه دانشجویان مشمول جوایز حمایتی بنیاد ملی نخبگان سال 95-94 ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۶/۱۶ |

دفتر استعدادهای درخشان، معاونت آموزشی دانشگاه علم و صنعت ایران فرآیند بررسی و اعلام نتایج دانشجویان متقاضی واجد شرایط دریافت جوایز حمایتی بنیاد ملی نخبگان برای سال تحصیلی " 95-94 " را در اطلاعیه ای اعلام کرد.

بر اساس این اطلاعیه، داوطلبین می بایست تا پایان شهریورماه 94 ضمن مرور دقیق و کامل مطالب ذیل، به سامانه soraya.bmn.ir مراجعه نموده و پس از ثبت نام و ایجاد محیط کاربری ، مدارک مثبه خود را به شرح ذیل بارگذاری نمایند .

لازم به ذکر است وجود هرگونه نقص در هر بخشی از مدارک و یا عدم ارائه مدارک مورد نظردر هرمورد (که در هر ردیف اعلام شده است)، کسب امتیاز آن بخش را منتفی خواهد نمود و بدیهی است که تبعات ناشی از آن نیز برعهده خود ایشان می باشد .همچنین به دلیل مهلت کوتاه اعلام شده از سوی بنیاد امکان تجدید نظر با تکمیل نقائص نیز وجود نخواهد داشت.

فعالیتهای نخبگانی شامل اعطاء امتیاز :

- کسب رتبه های اول تا سوم درالمپیادهای دانشجویی یا دانش آموزی دارنده مدال کشوری یا جهانی.(ارائه نامه رسمی از دبیرخانه المپیاد یا لوح جایزه متعلقه)

- کسب رتبه (کشوری زیر 1000) در آزمونهای سراسری مقطع کارشناسی یا ارشد پیوسته و یا رتبه کشوری زیر 500 درآزمون ارشد ناپیوسته وزارت علوم.

- کسب رتبه نهایی اول تا سوم در جشنواره ملی یا بین المللی خوارزمی در بخش دانشجویی یا دانش آموزی. (ارائه نامه رسمی از دبیرخانه جشنواره ضروری است.)

- کسب رتبه اول تا سوم در مسابقه­های مهارت ملی یا بین المللی (مانند رباتیک، سیمان و بتن و .... به تائید نهاد برگزار کننده)

- برگزیده فعالیت­های قرآنی دارنده سطح ممتاز تا سطح 3 به تائید رسمی سازمان حج و اوقاف. (کسب مقام در مسابقات کشوری یا بین­المللی قرآنی)

- کسب مقام مخترع برگزیده دارنده سطح 1 تا سطح 3 به تائید و نامه رسمی از سازمان پژوهش­های علمی و صنعتی ایران.( در خصوص ثبت اختراع خارجی میبایست مراتب تایید از سازمان پژوهشها اخذ شده باشد. )

- احراز رتبه دانشجوی نمونه کشوری در هر یک از مقاطع تحصیلی.( نامه یا لوح تاییدیه وزارت علوم )

- کسب حداقل امتیاز آموزشی لازم در هر یک از مقاطع .( امتیاز آموزشی = (17 – میانگین کل) × 100 )

- کسب امتیاز لازم از فعالیت­های پژوهشی شامل مقاله­های داوری شده ( Accept ) یا منتشر شده ( Published ) در نشریه­های با نمایه معتبر بین المللی ISI .

- مقاله­های منتشر شده در نشریه­های علمی – پژوهشی.(داخلی یا خارجی)

- مقاله­های منتشر شده در همایش­های علمی معتبر (داخلی و بین المللی)، (به غیر از گروه مقالات ترویجی.) توجه: مقالات صرفا مربوط به پنج سال اخیر قابل امتیاز دهی می باشد.

- نکته 1* جدول امتیازات پژوهشی به ازاءهر مقاله قابل احصاء، مطابق آخرین دستورالعمل ابلاغی وزارت علوم می­باشد.

- نکته 2* تألیف یا ترجمه کتاب حتی کتابهای تخصصی در گروه امتیازات قرار نمی­گیرد و مورد نظر فعالیت­های نخبگانی نمی­باشد.

1- آخرین مهلت ارائه مدارک و بارگذاری اسناد مثبته در سامانه soraya.bmn.ir ، 30/6/94 میباشد.

2- ظرفیت اعلام شده از سوی بنیاد ملی نخبگان برای این دانشگاه در بین کلیه ورودیها و کلیه دانشکده­ها طبق جدول ذیل می­باشد.

مقطع تحصیلی

تعداد سهمیه مجاز

کارشناسی

10

کارشناسی ارشد

20

دکتری تخصصی

40

*از این تعداد، سهمیه دانشجویان دکتری آن دانشگاه برای بهره­مندی از اعتبار اعزام به فرصت مطالعاتی خارجی حداکثر 5 نفر می­باشد.

4- شرط لازم برای شمول دانشجو در سهمیه بنیاد، اخذ کف امتیاز از مجموع فعالیت­های علمی دانشجو (مندرج در بند 1) مطابق جدول زیر است.

حداقل امتیاز لازم از فعالیت­های نخبگانی

مقطع تحصیلی

سال اول

سال دوم

سال سوم

سال چهارم

کارشناسی

160

190

230

260

ارشد

200

210

__

دکتری

130

170

220

260

شرط کافی برای شمول دانشجو در سهمیه بنیاد، اخذ بالاترین امتیازدر میان دانشجویانی است که کف امتیاز مذکور در این جدول را کسب کرده­اند.

دفعات مشاهده: 14158 بار   |   دفعات چاپ: 597 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

Persian site map - English site map - Created in 0.11 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 4054