مدیریت دانشکده::

‌حمایت از پایان‌نامه‌ها
مراحل حذف اضطراری

دفاعیـــه‌ ها

برنامه 8 ترمه (مقطع کارشناسی)

«رونق تولید»

امسال مسئله‌ی «تولید» مطرح است. می‌خواهم مسئله‌ی تولید را به عنوان محور فعّالیّت قرار بدهم. مقصود خود از تولید را ان‌شاءالله در سخنرانی روز اوّل سـال توضیح خواهم داد که منظــور از تولید چیست. تولید اگر چنانچه به راه بیفتد، هم میتواند مشکلات معیشتی را حل کند، هم میتواند استغناء کشور از بیگانگــان و دشمنان را تأمین کند، هم میتواند مشکل اشتغال را برطرف کند، هم حتّی می‌تواند مشکل ارزش پول ملّی را تا حدود زیادی برطرف کند. لذاست که مسئله‌ی تولید به نظر من مسئله‌ی محوری امســـال است؛ لذا من شعـــار را امســال این قرار دادم: «رونق تولید». باید همه تلاش کنند تولید در کشور رونق پیـدا کند. از اوّل سال تا آخر سال ان‌شاءالله این معنا به صورت چشمگیری در کشور محسوس باشد. اگر این [طور] شد، امیدواریم که ان‌شاءالله حلّ مشکــل اقتصــادی راه بیفتد.سلام و صلـــوات و درود قلبی خودم را به پیشگاه ولیّ‌عصر (ارواحنا فداه) عرض میکنم و دعای آن بزرگوار را برای شما ملّت عزیز مسئلت میکنم و سعادت ملّت ایران و همه‌ی ملّتهایی که نوروز را گرامــی میدارند، از خدای متعال مسئلت می‌کنم.
«والسّلام علیکم و رحمه الله و برکاته»

امروز: جمعه مورخ ۲۲ آذر ۱۳۹۸

آخرین مطالب سایر بخش‌ها
:: اطلاعیه تکمیلی : ضوابط و مدارک لازم برای ثبت نام تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد ورودی بهمن98
:: اطلاعیه ثبت نام از پذیرفته شدگان تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد 98 پردیس دانشگاهی
:: شانزدهمین همایش علمی دانشجویی مهندسی مواد و متالورژی ایران
:: معرفی اپلیکیشن موبایل کاهوت (kahoot)
:: نشست فرهنگی اساتید و کارکنان / اکران فیلم سینمایی رد خون/ 15 مهر 1398
نقطه قوت سایت دانشکده صنایع کدام گزینه است؟
درج اطلاعیه های آموزشی
درج اخبار کنفرانس ها و همایش ها
درج اخبار دانشجویان و عمومی
امکانات سایت( ارسال پیام، پرسش،نظر و...)

:: برگزاری کنفرانس بین المللی یافته‏های نوین پژوهشی در مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۴/۲۲ |

کنفرانس بین المللی یافته های نوین پژوهشی در مهندسی مکانیک و مهندسی صنایع در تاریخ 28 شهریور ماه سال جاری در دانشگاه تهران برگـــــزار می‏گردد. علاقمنـــدان جهت کسب اطلاعـــات بیشتــر می‏توانند به آدرس http://www.industconf.ir/intro/ مراجعه نمایند.

محورهای همایش مهندسی صنایع:
• بهینه سازی (مدل سازی و الگوریتم های حل)
• تصمیم‌گیری در شرایط عدم قطعیت
• مدیریت تولید و موجودی‌ها
• مدیریت/مهندسی کیفیت و بهره‌وری
• بهینه‌سازی مدل‌های زنجیره تامین و پشتیبانی
• مدیریت/مهندسی مالی و تحلیل اقتصادی
• سیستم‌های مدیریت سازمان
• طراحی سیستم‌های خدماتی، ساخت و اتوماسیون
• کاربرد فناوری اطلاعات در تصمیم‌گیری و مدیریت سازمان
• مدیریت و کنترل پروژه
• مطالعه موردی صنایع (نفت و گاز، انرژی، خودروسازی، بانکداری و...)
• مهندسی ایمنی و ارگونومی
• نگهداری و تعمیرات و قابلیت اطمینان
• سیستم های سلامت
• و تمامی موضوعات مرتبط با مهندسی صنایع

دفعات مشاهده: 3130 بار   |   دفعات چاپ: 426 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

کلیه حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به دانشکده مهندسی صنایع دانشگاه علم و صنعت ایران می باشد . نقل هرگونه مطلب با ذکر منبع بلامانع می باشد .
Persian site map - English site map - Created in 0.21 seconds with 59 queries by YEKTAWEB 4004