رسول خدا (صلی الله علیه و آله وسلم) فرمودند :

عدالت نیکو است اما از دولتمردان نیکوتر، سخاوت نیکو است اما از ثروتمندان نیکوتر  تقوا پسندیده است اما از علما پسندیده تر؛ صبر خوب است اما از فقرا خوبتر، توبه نیکو است اما از جوانان نیکوتر و حیا پسندیده است اما از زنان پسندیده تر.

:: برگزاری مراسم احیاء شبهای قدر در مسجد الشهدای دانشگاه ::
 | تاریخ ارسال: ۱۳۹۴/۴/۱۶ |

برگزاری مراسم احیاء شبهای قدر در مسجد الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران

مراسم احیاء شب های قدر از ساعت 23:30 شبهای 21 و 23 ماه مبارک رمضان 1436 در مسجد الشهدای دانشگاه علم و صنعت ایران برگزار خواهد شد.

سخنران شب بیست و یکم حجت الاسلام و المسلمین ابراهیمی نژاد و سخنران شب بیست و سوم حجت الاسلام بلندی خواهد بود و ضمنا قرار است مداحی و مرثیه خوانی با نوای دلنشین برادر خسروی برگزار شود.

حضور شما دانشگاهیان و مردم خداجو و دوستدار اهل بیت باعث شکوه هر چه بیشتر این فریضه خواهد بود .

دفعات مشاهده: 3368 بار   |   دفعات چاپ: 569 بار   |   دفعات ارسال به دیگران: 0 بار   |   0 نظر

CAPTCHA code

Persian site map - English site map - Created in 0.22 seconds with 49 queries by YEKTAWEB 3789